Gökhan Keser ve Merve Aydın Aşk mı Yaşıyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasının finale yakın 2 yarışmacısı arasındaki samimiyet aşk söylentilerine neden oldu. Survivor‘da birbirinden zorlu oyunlar oynanıyor ve bu oyunlarda Gönüllüler takımıyla Ünlüler takımı yarışıyor. Ünlüler takımında yer alan Merve Aydın ve yine aynı takımda bulunan Gökhan Keser’in oyunlar sırasındaki samimi davranışları sosyal medyada aşk dedikodularına neden oldu.

Survivor Gökhan Keser ve Merve Aydın Aşk mı Yaşıyor?

Survivor‘da iyi işler başaran hırsı ve sporcu kişiliğiyle yarışmadaki tek bayan yarışmacı olarak devam eden Merve Aydın oynadığı her oyunda sonra oyunu kazanması durumunda Gökhan Keser’e koşarak sarılıyor. Bu durumun her oyundan sonra olması ve Gökhan Keser’inde aynı şekilde karşılık vermesi Survivor 2014 sezonunda aşk mı yaşanıyor söylentilerine neden oldu.
survivor-gokhan-keser-ve-merve-aydin-ask-mi-yasiyor
Genç kızların hayranlığını kazanan Gökhan Keser yarışmada Merve Aydın’la iyi anlaşması ve oyunlardan sonraki samimi hareketleri hayranlarınıda kızdırdı. Twitter ve Facebook’ta yer alan Gökhan Keser’in bayan hayranları Merve Aydın’a adeta ateş püskürdü. İkili arasında aşk yaşanıp yaşanmadığı ise Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması bittikten sonra belli olacaktır. Manken ve oyuncu Gökhan Keser ile Atletik sporcu Merve Aydın arasında yaşandığı iddia edilen aşkın yarışmadan hemen sonra ortaya çıkacağı düşünülüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ