Hadise Mini Şortuyla Konser Verdi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Hadise mini şortuyla soğuk havada konser verdi. Konser verdiği saatlerde hava sıcaklığının oldukça düşük olmasına rağmen, üşümediğini belirten Hadise, kadınlar için konser verdi. Kadınların meme kanseri konusunda bilinçlendirmek amacıyla yapılan konserde şarkı söyleyen Hadise konser alanına çıktığı kıyafetiyle herkesi şaşkına çevirdi. Soğuk havaya rağmen mini şortuyla şarkısını söyleyen Hadise bu soğuk havaya rağmen hiç üşemediğini belirtti.
Avon Pembe Festivali Hadise Konseri
Konseri Küçükçiftlik Park’ta ve Avon Pembe Festivali’nde veren Hadise Kadınları meme kanseri hakkında bilinçlendirmek için soğuk havaya rağmen konser verdi. Gazeteciler tarafından üşüyüp üşümediği sorusuna ise “Seyircilerin üzerindeki montun kendi üstüne geçtiğini” belirten Hadise’nin yer aldığı bu konser, ücretsiz bir konser olmasına rağmen çok fazla izleyici yer almadı. Halk konseri olarak yapılan etkinlik için katılan insan sayısı oldukça sınırlı kaldı.
hadise-mini-sortuyla-konser
Hadise Mini Şortuyla Konser Verdi
Hadise konser alınına çıkmadan önce mini şortuyla gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hadise’ye bu kıyafetiyle konser alınan soğuktan etkilenip etkilenmeyeceği sorusu soruldu. Hadise hayranlarının üzerinde bulunan montların kendi üstüne geçtiği ve onların enerji sayesinde üşümediğini belirtirken, güzel bir konser veren Hadise uzun süredir soğuk algınlığından dolayı grip olduğunu ve vitamin sayesinde ayakta kalabildiğini belirtirken, mini şortuyla üşümeden konser verebileceğini açıkladı. Konser alanına çıkan Hadise gerçekten soğuktan etkilenmeden şarkılarını söylemeyi başardı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ