Hakan Baş ve Bensu Soral Boşanma Kararı Aldı!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ünlü oyuncu Bensu Soral, bir süredir arasının bozuk olduğu eşi Hakan Baş’la boşanma kararı aldı. İkili, avukatlarına talimat vererek boşanma için tüm hazırlıkların yapılmasını istedi.

Oyuncu Bensu Soral ile eşi Hakan Baş arasında esen soğuk rüzgarların akıbeti belli oldu. Araları bozuk olan ve evliliklerinin sallantıda olduğu iddia edilen çift, boşanma kararı aldı. Baş ve Soral, boşanma işlemlerinin gerçekleştirilmesi adına avukatlarına da vekalet verdi. Çiftin anlaşmalı olarak boşanması bekleniyor.

ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİLER İDDİASI

Son olarak yaz dizisi Cam Tavanlar’da rol alan oyuncu Bensu Soral ile 3 yıldır evli olduğu eşi Hakan Baş’ın aralarının çocuk sebebiyle bozulduğu iddia edilmişti.

Magazin kulislerinde konuşulanlara göre, baba olmak isteyen 38 yaşındaki Hakan Baş, bu isteğini uzun süredir eşiyle paylaştı. Ancak kariyerine öncelik veren 30 yaşındaki güzel oyuncunun, “Benim için henüz erken, Daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır” cevabı verdiği öğrenildi.

AVUKATLARINA DA TALİMAT VERDİLER

Tv8’de yayınlanan 2. Sayfa’nın haberine göre; İkili evliliklerini kurtaramadı ve boşanma kararı aldı. Hakan Baş ile Bensu Soral davanın açılması için avukatlarıyla görüşmeye başladılar.

NE OLMUŞTU?

Bensu Soral ile Hakan Baş, 2018 yılında görkemli bir törenle evlenmişti. Bir süredir birlikte görüntü vermeyen ikilinin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladığı konuşuluyordu. Önce, Hakan Baş’ın Mira Ceren ile gece kulübünde samimi bir şekilde eğlendiği haberler i gündeme geldi. Sonrasında ise Bensu Soral’ın eski rol arkadaşı Kubilay Aka ile bir binanın çatısında çekilen fotoğraflarına Snob Magazin ulaştı.

Çok geçmeden Bensu Soral ve Hakan Baş ortak bir açıklama yaparak “Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var.” dedi. Bütün bu gelişmelerin ardından ikili evliliklerini kurtaramadı ve boşanma kararı aldı.

Başrollerinde Kubilay Aka ve Bensu Soral’ın yer aldığı Cam Tavanlar dizisi sadece 8 bölüm sürmüştü. Cam Tavanlar’ın geçtiğimiz ay final yapmasının ardından konuşan Soral, “Her son yeni bir başlangıç. Başta benimle bu yolculuğa çıkan canım partnerim Kubilay Aka’ya, bana her işimi kolaylaştırdığı ve o bitmez tükenmez pozitif enerjisi için sonrasında çılgın yönetmenime teşekkür ederim! Sizinle olmak bir harikaydı” demişti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ