Hayri Kozakçıoğlu İntihar Etti – Öldü

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Hayri Kozakçıoğlu evindi intihar ederek öldü. Eski Ohal Valisi Hayri Kozakçıoğlu evinde ölü bulundu. İstanbul Valiliğide yapmış olan Hayri Kozakçıoğlu Sarıyer’de bulunan evinde kendisini vurarak hayatına son verdi. Kendini kalbinden silahla vurarak intihar eden Hayri Kozakçıoğlu evinde ölü olarak bulundu. Reşitpaşa’da bulunan evinde sabah saatlerinde ölü bulunan Hayri Kozakçıoğlu kendisi tek el ateş ederek kalbinden vurarak ölmüş.
Hayri Kozakçıoğlu İntihar Ederek Öldü
Çalışma odasında hayatına son veren Hayri Kozakçıoğlu yakınlarını ve sevenlerini üzdü. Yapılan inceleme sonucunda Hayri Kozakçıoğlu’nun odasının kapısını kitlediği ve sonrasında kendisini kalbinden vurarak intihar ettiği ortaya çıktı. İlk olarak eşi tarafından fark edilen olayda, eşi Hayri Kozakçıoğlu’nun kapısını kilitli olduğunu görünce polislere haber verdi. Çalışma odasının kapısı açıldığında Hayri Kozakçıoğlu’nun hayatını kaybettiği anlaşıldı. Eşinin silah sesini duymadığı bu yüzden Hayri Kozakçıoğlu’nun ne zaman öldüğünün bilinmediği belirtildi. Bu durum biraz şüphe uyandırsada ayrıntılı incelemenin ardından Hayri Kozakçıoğlu’nun kendisini intihar ederek mi öldüğü yoksa farklı şekillerde mi öldürüldüğü ortaya çıkacaktır. Ancak, polislere göre ilk inceleme sonrası Hayri Kozakçıoğlu’nun intihar ettiği açıklandı.
hayri-kozakcioglu-intihar-etti-oldu
Hayri Kozakçıoğlu kimdir?
1938 yılında Manisa’nın Alaşehir ilçesinde dünyaya gelen Hayri Kozakçıoğlu ilköğretimini Alaşehir’de tamamladı. Lise öğrenemini İzmir’de tamamlayan Hayri Kozakçıoğlu İzmir Atatürk lisesinden 1955 yılında mezun oldu. Üniversiteyi Siyasal Bilimler Fakültesinde okuyan Hayri Kozakçıoğlu, Üniversiteyi bitirdiği yıl İçişleri Bakanlığı’na Kaymakam adayı olarak görev yaptı. Çamlıhemşin, Ardeşen, Delice, Çüngüş, Çınar, Kepsut ve Gökçeada (İmroz) gibi ilçelerde görev yapan Hayri Kozakçıoğlu, 1970 yılında Mülkiye Müfettişliği’ne ve daha sonra Başmüfettişliğe atanarak başarılarına devam etti. Yurt dışında güvenlik hizmetleriyle ilgili olarak inceleme ve araştırmalarda bulunan Hayri Kozakçıoğlu 1978 yılında Erzurum Valisi oldu. İstanbul Emniyet Müdürğü görevini 1,5 yıl yaptıktan sonra Adana valiliği yapan Hayri Kozakçıoğlu, 3 yıl görevinin ardından 3,5 yıdla Sakarya Valisi olarak görev yaptı. Son olarak Diyarbakır valisi olan Hayri Kozakçıoğlu 1987 yılında Olağanüstü Hal Bölge Valiliği görevini yapmaya başladı. Hayri Kozakçıoğlu 1991’de ise İstanbul Valisi oldu. 4 yıl İstanbul valiliği yapan Hayri Kozakçıoğlu evli ve 3 çocuk sahibi bir aile babasıdır. 23 mayıs 2013 perşembe günü evinde kendinisi kalbinden vurarak intihar eden Hayri Kozakçıoğlu odasında ölü bulundu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ