Hilmicem'in Oynayacağı Yeni Dizi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Önce Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan sonrasında Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı’nın beğenisini kazandığı için Survivor Ünlüler Gönüllüler takımda yer alan Hilmicem dizilerde boy göstermeye devam ediyor. Survivor yarışmasında şampiyon olan Hilmi Cem İntepe Muhteşem Yüzyıl dizisine başarılı bir giriş yapmış ve dizide rol alarak ilk kez bir dizide oynamıştı. Hilmi Cem Muhteşem Yüzyıl dizisinden 120. bölümde öldüğü için ayrıldı. Şimdilerde ise yeni bir dizide oynayacak olan Hilmicem oyunculuk performansını sergilemeye devam edecek.
Hilmicem’in Oynayacağı Yeni Dizi
Hilmi Cem İntepe’nin oynayacağı yeni dizinin adı ise Çalıkuşu oldu. Çalıkuşu dizisinde Fahriye Evcen ve Burak Özçivit başrollerini paylaştığı dizide Hilmicem önemli bir rolde dizide yer alacak. Hilmicem konağın Cumali Efendisinin diğer oğlu olacak. Askerden gelen oğlu Yusuf karakterini canlandıracak olan Hilmicem oyunculuk maceralarına devam ediyor. Hilmicem İntepe’yi Çalıkuşu dizisinde 28 ocak 2014 salı günü Kanal D ekranlarında görebilirsiniz.
hilmicem-calikusu-dizisinde-oynayacak
Hilmicem Çalıkuşu Dizisinde Oynayacak
Çalıkuşu dizisinde Cumali efendinin askerden gelen oğlu Yusuf’u canlandıracak olan Hilmicem’in bu dizide aldığı rolle birlikte artık dizi oyunculuğuna net olarak adım attığı ve oyunculuğunu ilerletmek üzere fırsatlar yakaladığı görülüyor. Yarışmadan birinci olarak ayrılan Hilmicem Muhteşem Yüzyıl dizisinin ardından Çalıkuşu dizisiyle izleyenler için ekran karşısında yer almaya devam ediyor.
hilmicemin-oynayacagi-yeni-dizinin-adi
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ