Hülya Avşar Yeni Programı TV8 Kanalında

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ünlü yıldız Hülya Avşar Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye programlarından sonra yine Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz yıl satın
aldığı TV8 kanalında yeni bir programa hazırlanıyor. Avşar kızı TV8 ekranlarında program yapacağını Twitter hesabından tüm hayranlarına duyurdu. Hülya Avşar’ın TV8’de yapacağı programın formatı hakkında daha net bir bilgi yok. Fakat programın bir müzik ve şov programı şeklinde gerçekleşmesi düşünülüyor. Hülya Avşar’ın TV8’de yapacağı programın detayları haberimizde.

Hülya Avşar’ın Yeni Programı Ne Zaman Başlıyor?

Hülya Avşar’ın TV8 kanalındaki yeni programı hafta içi her gün 18:00 ve 19:00 saatleri arasında yapılacak. Televizyon dünyasının çekici ve eğlenceli isimlerinden biri olmayı hiçbir dönem bırakmayan Hülya Avşar, Acun Ilıcalı’nın TV kanalı olan TV8’de program yapmaya hazırlanıyor. Program hakkında Acun Medya, TV8 ya da Hülya Avşar’dan herhangi bir açıklama gelmesi durumunda yine sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz. Ancak şimdilik programın detayları hakkında bir açıklamada bulunulmadı. Önümüzdeki günlerde Hülya Avşar’ıda TV8 ekranlarında görmeye hazır olun.

hulya-avsar-yeni-programi-tv8

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ