İki Takımdan Büyük Maça Hazırlık

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Süperlig’in 4’üncü haftasına girerken Sivasspor’un karşısında yer alacak olan Fenerbahçe için büyük hazırlıklar devam ediyor.

Sivasspor’un betabmx.com sitesine kulüp açıklamalarına göre teknik direktör Rıza Çalımbay’ın sıkıyönetimi içerinde büyük bir antrenman sürecine başlangıç yapıldı. Antrenmanlarına ilk olarak saat 11.00’da koşu ile başlayarak 1 saat 30 dakika boyunca ısınma koşusuna devam edildi. Ardından ısınma hareketleri yapılarak 5’e kadar top kapma, pas verme ve pres çalışmaları ile devamlılığını sürdürdü. Çabukluk ve şut antrenmalarının ardından Sivasspor oyuncuların yarım saha çift kale maç yapmaları ile antrenmanları tamamlandı. Sakatlığı bulunan Caner Osmanpaşa ise doktor gözetimi ile antrenmanlarına başladı.

Fenerbahçe de Sivasspor’dan farksız olarak sıkı antrenmanlara başladı. Sabah 10.00’da başladıkları ısınma hareketlerinin ardından betascr.com görüntülediği çabukluk ve koordinasyon çalışmaları devamlılığı sağlıyor. Pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maçlar yaparaktan antrenmanlarını sonlandırıyorlar. İdmanları; taktiksel ve bireysel çalışmalar ile tamamlanıyor. Takım arkadaşlarından olan Filip Novak ise başlarda takım arkadaşları ile antrenmana katılırken Nazım Sangare ve Serdar Dursun tedavilerine devam ediyor. Jose Sosa ve Ferdi Kadıoğlu’nun antrenmanları ise takımdan tamamen ayrı özel bir program ile devam etmektedir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ