İstanbulda Kar Tatili Olacak mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kar yağışının başlamasıyla birlikte birçok ildeki öğrenciler kar tatili olacak mı? kar tatili var mı? gibi soruları yöneltmeye başladı. Konuyla ilgili olarak vali Hüseyin Avni Mutlu açıklamalarda bulundu. Hüseyin Avni Mutlu, “kar tatilini konuşmak için erken olduğunu, daha karın İstanbul’da etkili olmadan kar tatilini düşünmenin doğru olmadığını ve önce bol bol kar yağsın sonra düşünürüz.” diyerek yanıt verdi. Kar tatili olacak mı sorusunun yanıtı şimdilik hayır olsada, hava durumuna göre önümüzdeki günlerde belli olacaktır.
Kar Tatili Olacak mı? 2014
Kar yağışı yurt genelinde etkili olmaya devam ediyor. İstanbul’da henüz kar etkili olmadı. Ancak, bu gece kar yağışının olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Vali Mutlu İstanbul’da kar tatili olacak mı? sorusuna “Öncelikle İstanbul’da eğitim ve öğretimi etkileyecek bir kar olsun, ondan sonra karar veririz.” diyerek yanıt verdi. Hava durumuna göre konuşmak gerekirse, yılın ilk kar yağışlarının İstanbul’da ulaşımı etkileyecek kadar şiddetli olmayacağı tahmin ediliyor. Fakat, sonraki haftalarda yeni kar yağışları bu konuda etkili olabilir.
kar-tatili-olacak-mi-2014
Kar Tatili Olan İller
Kar yağışı nedeniyle ulaşım sorunu okulların tatil edilmesine neden oldu. Zonguldak ve Artvin’de okullar tatil edildi. İstanbul ve Ankara’da okullar kar nedeniyle tatil mi? sorusunun cevabı ise 10 aralık 2013 itibariyle hayır. Fakat, Ankara’da kar yağışı önümüzdeki günlerde kar tatilinin yakın olabileceğini gösteriyor. İstanbul’da öğrenci henüz karla karşılaşamadı. Fakat, bu gece başlayacak olan yoğun kar yağışı öğrencileri, acaba yarın kar tatili olur mu? düşüncesine itiyor. Bakalım önümüzdeki saatlerde kar yağışı İstanbul’da da etkili olacak mı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ