Kaplanlar Nakliyat

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Başakşehir evden eve nakliyat şirketi Başakşehir nakliye firmaları arasında bir numaralı nakliye şirketlerinden biriyiz ayrıca müşterilerimize ücretsiz marangozluk, ücretsiz ekspertiz ve ücretsiz sigorta gibi ayrıcalıklı avantajlar sunuyoruz. 15 yılı aşkın tecrübemizle Başakşehir’de taşıma işlerinizi marangoz, parsel, asansör kullanarak gerçekleştiriyor ve kaliteye değer veriyoruz. Paketleme ve nakliye konusunda çok duyarlı ve titiz davranarak eşyaların zarar görmesinin önüne geçmekteyiz. Taşınma sürecini en iyi şekilde tamamlamak için kadromuzu en nitelikli ve deneyimli kişilerden seçiyoruz. Herkes tarafından beğenilen firmamızın müşteri memnuniyeti de bunun en büyük kanıtıdır. Taşınma işinizi profesyonelce ve bütçenize uyan en uygun fiyata tamamlamayı hedefliyoruz. Üstelik bu hizmetleri en profesyonel kadro ve temiz araçlarla sağlamaktayız.

Başakşehir hareketli asansör hizmeti ile binanızın önüne kurmuş olduğumuz mobil asansör sistemi ile eşyalarınızı 21. kata kadar teslim edebiliyoruz. Genel olarak merdivenlerin dar olması ve binanın asansörüne izin verilmemesi durumunda asansörle ulaşımı tercih ediyoruz. Asansörlü taşıma sisteminde eşyanın zarar görme olasılığı azalır ve taşıma süresi kısalır. En hesaplı evden eve kaldırma hizmetini Başakşehir’de sunuyoruz. Taşıma hizmetlerinin fiyatını, müşterinin taşımak istediği eşyanın cinsine, eşyanın taşınacağı katların yüksekliğine ve taşımanın yapılacağı alana olan mesafesine göre belirliyoruz. Bunlara ek olarak; Mallarınızın toplanması ve paketlenmesi, paketleme sürecinde kullanılacak ambalaj malzemeleri ve montaj işlemi gibi çeşitli hizmetlerin kullanılması hizmetlerimizin fiyatlandırılmasını etkileyen diğer etkenlerden biridir. Başakşehir nakliye hizmetinde ne tür bir hizmet isterseniz isteyin, her değişimde uygun fiyata tamamlanacağını garanti ediyoruz.

Kaplanlar Nakliye Fiyatlandırma Sistemini Nasıl Yapıyor?

En çok merak edilen konulardan biri de teslimat fiyatının ne kadar olduğudur. Adresler arası uzaklık nedeniyle kullanılan eşya ve araç sayısı fiyatların belirlenmesinde etkilidir. Ayrıca binaların yüksekliği de önemli bir faktördür. Örneğin; Asansör sistemleri genellikle yüksek binalarda kullanılmaktadır oturduğunuz katın yüksekliğine göre fiyatlandırma sistemiz tabiki de değişmektedir. Başakşehir’de en çok tercih edilen nakliye şirketi olarak sizleri memnun etmek için en uygun fiyatı sunmayı garanti ediyoruz.Taşıma esnasında yanlış bir bilgi bulmadığımız sürece fiyatlarımızda herhangi bir değişiklik yapmamaktayız.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ