Krem Dizisi Neden Kaldırıldı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Krem dizisi bitti. ATV ekranlarında yayınlanan Krem dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanmadı. Bunun üzerine Krem dizisi izleyicileri dizinin neden yayınlanmadığını merak ettiklerinde, Krem dizisinin yayından kaldırıldığını duyunca üzüldü. Krem dizisi ATV ekranların başladığı ilk haftalarda bomba gibi gelmiş ve iyi reyting kazanmıştı. Dizi izlenme oranlarının iyi olmasıyla birlikte ATV ekranların her hafta yer alıyor ve devam eden diziler arasında bulunuyordu.
Krem Dizisi Neden Kaldırıldı
Krem dizisinin yayından kaldırılma sebebi izlenme oranının azalması ve alınan reklamların masrafları karşılayamaması olarak belirtildi. Krem dizisinin neden yayından kaldırıldığını merak edenlerin sorusuna cevap vermiş olduk. Krem dizisinde Larissa Gacamer, Ebru Akel ve Kenan Ece gibi birçok önemli oyuncu yer alıyordu. Dizinin konusu ise çirkin bir kızın kullandığı krem ile değişmesi ve yaşadığı maceralardan oluşuyordu. Kremi kullandığı sürece manken gibi olan bu kız kremin etkisi geçince daha çirkin bir kıza dönüşüyor ve hayatında birçok komik olaylar yaşanıyordu.
Krem Dizisi Neden Yayınlanmıyor
Krem dizisinin yayından kaldırılmasıyla TV ekranlarına bir dizi daha veda etmiş oldu. Krem dizisinin izlenme oranlarının azalması ve alınan reklamlarında dizinin masraflarını karşılayamaması üzerine Krem dizisi yayından kaldırıldı. Dizinin yayından kaldırılmasıyla birlikte, Krem dizisi bu hafta neden yok? Krem dizisi neden yayından kaldırıldı? Krem dizisi artık yayınlanmayacak mı? gibi sorular tarafımıza ulaşmıştı. Bunun üzerine Krem dizisinin yayından neden kaldırıldığıyla ilgili bu haberimizi yayınladık. Krem dizisinin yayından kaldırılmasına üzülenler için teselli mesajı olarak Krem dizisi gibi birçok dizinin olduğu ve yenilerininde başladığını düşünürsek üzülmenize gerek yok. Yine Krem dizisinin yayından kaldırılması birçok dizi izleyicisini üzmüş durumda. Krem dizisi bu aralar yayından kaldırılan diziler arasına girdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ