Kuran'ı Kerim 11. Cüz Oku Dinle

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kuranı Kerim’in 11. Cüzünü sizlerle paylaşmadan önce son zamanlarda kafama takılan bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Hani hep deriz ya “Nerde O Eski Ramazanlar” ya da “Nerde O Eski Bayramlar” tarzında konuşuruz. Ama Ramazan aylarının Ramazan ayı olmamasının en büyük nedeni biz ve bizlerin tavırlarıdır. Eski yıllara baktığımızda Ramazan aylarının en büyük simgesi olan Sahur davulcuları artık birçok semtte yok. Malesef ki gece saatlerinde rahatsız olduklarını söyleyenlerin önerilerini kabul eden Belediye, Muhtar vb. kurumlar tarafından Ramazan davulcularıda yavaş yavaş ortadan kalkmaya başladı.
Ramazan Davulcuları Neden Yok?
Sahur saatlerinin geldiğini bizlere anlatan ve belkide ihtiyacımız bile olmasada sadece Ramazan ayının geldiğini bizlere belirten bu Mübarek günleri daha dolu yaşamamızı yaşayan gelenek göreneklerimizi ortadan kaldırdığımız sürece “Nerede o eski Ramazanlar” diyerek ah etmeye devam ederiz. Bu yüzden Kültür ve adetlerimize hep birlikte sahip çıkmalıyız.
kurani-kerim-11-cuz-oku

Kuranı Kerim Oku

Kuranı Kerim‘in 11. Cüzünü sizlere paylaşırken aynı zamanda özellikle büyüklerimizin gelenek göreneklerine sahip çıkması ve gelecek nesillere aktarması için ellerinden geleni yapmasını diliyoruz. Kuranı Kerim 11. cüzü okuduktan sonra bizler içinde dualarınızı esirgemeyin lütfen. Mübarek Ramazan ayında Kuran okumaya hevesli olan Kuranı Kerim’in 11. cüzünü dinleyen herkesin Allah tüm dileklerini kabul etsin inşallah.

Kuranı Kerim 11. Cüz Oku Dinle


Kuranı Kerim oku,
hatim indir,
Kuranı Kerim cüzleri 11. cüz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ