Medcezir Dizisi 9. Bölüm Özeti 15 Kasım 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Medcezir dizisi yayınlandığı günden bu yana 8 haftayı geride bırakarak hızla izleyici kitlesini arttırmaya devam ediyor. Medcezir dizisinde önce 8. bölümde neler olduğunu sonrasında ise 9. bölümde neler olabileceğini paylaşacağız. Medcezir dizisi 9. bölüm özeti çıktığında daha ayrıntılı bilgiler verebileceğiz. 8 kasım 2013 cuma akşamı yayınlanan 8. bölümde olanların ardından 15 kasım 2013 cuma akşamı 9. bölümde olacaklar merak konusu oldu.
Medcezir Dizisinde Neler Olacak?
Medcezir dizisinde 8. bölümde son olarak Yaman’ın hırsız olmadığı parayı Yaman’ı kötü duruma düşürmek isteyen Orkun’un yaptığı ortaya çıktı. Yaman’dan özür dilemek zorunda kalan Asım Şekip Kaya ve Sude Beylice Yaman’a özür dilemelerinin yanı sıra yine kırgın ve öfkeli olan Yaman Serez’lerle kalmayacaktı. Fakat, Avukat Selim Serez Yaman’a “Senden rahatsız olanları mutlu etme” diyerek akıl vermesi üzerine Yaman kalması gerektiğine karar verdi.
medcezir-dizisinde-neler-olacak-medcezir-yeni-bolum
Medcezir Dizisi Özeti
Sınava giren Yaman Medcezir dizisininde yavaş yavaş konusunun iyice belli olmasını sağladı. Yaman sınavda başarılı oldu. Sınava girdikten hemen sonra Amerika’dan dönen Mira’nın kendisini okul çıkışında beklemesi ve yakınlaşma istemesine izin vermeyen Yaman, Mira’nın Orkun’la birlikte olması üzerine ona soğuk davranmaya devam ediyor. Mira Yaman’ı özlediğini söyledikten sonra “Sende beni özlemedin mi” diyerek yanıt verdi. Yaman cevap vermeyince Mira’nın baskısı üzerine Yaman Mira’ya önce Orkun’dan uzaklaşmasını istediğini sonra Özleyip Özlemediğini söyleyeceğini belirtti. Mira’nın Amerika’dan dönmesinin şerefine organizasyon yapan arkadaşları ve Mira’nın kız kardeşi Yaman’ın eski kaldığı mahallde bulunan tanıdıklarının çıkardığı problem Yaman ve çevresinde yine yeni bir depreme neden olacak.
medcezir-dizisi-9-bolum-ozeti
Medcezir Dizisi 9. Bölüm Özeti 15 Kasım 2013
Yaman eski mahalleden tanıdığı olanlardan birinin Silah’ı ateşlemesi neden oldu. Silah Orkun’a dönüktü. Medcezir dizisinin 8. bölümü burda son buldu. 9. bölümde kimin vurulduğu belli olacak. Fakat, Orkun’un vurulması, Orkun’u yine mazlum durumuna düşürecek, Yaman’ı ise eski tanıdıkları olduğu için suçlu konumuna getirecektir. Kısacası Yaman’ın zenginler içerisinde bir türlü yer bulamaması ve başına gelenlerden ötürü bir türlü belini doğrultamaması dizinin 9. bölümünde de devam edecek gibi görünüyor.
Medcezir Dizisi 9. Bölüm 1. Fragmanı İzle

Medcezir Dizisi 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle

 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ