Melo Galatasaray'dan Ayrılıyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Son 4 sezonda gelen 3 şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Felipe Melo artık Galatasaray ile tam anlamıyla yol ayrımına girdi. Geldiği günden bu yana saha içindeki agresif tavırları nedeniyle rakipleri ile sürekli gerilim yaşayan Sambacı, bunu kendi takım arkadaşları ile de sık sık tekrarlamaya başlayınca hem yönetimin hem de teknik heyetin sabrı taştı.
SONUNU HAZIRLADI
Riera’yı Florya’da döven, Gökhan Zan ile idmanda tartışan Brezilyalı oyuncu bunun yanı sıra çok sayıda da vukuata imzasını atarken son olarak kupa maçında Sabri ile de saha içinde kavga etmesi sonunu hazırladı.
MELO’NUN KAFASI KARIŞIK
Sadece kavga ettiği takım arkadaşları ile değil tüm futbol takımında kendisi ile yıldızı barışan kimsenin bulunmaması Hamza Hamzaoğlu ve ekibinin çare aradığı bir sorun olurken gelen teklifler nedeniyle oyuncunun da kafası karıştı.
galatasaray-la-melo-nun-yollari-ayriliyor
MİLADI DOLDU!
Inter’in yanı sıra Arsenal ve Katar’dan da teklif alan oyuncu, Bursaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçı öncesinde bunu Hamzaoğlu’na iletti ve ayrılmak için nabız yokladı. Hocasının sözleşme uzatma konusunda fikrini de isteyen Melo, “Ayrılmak isteyeni takımda tutamayız” yanıtı sonrasında tam anlamıyla ipleri koparırken yönetim de Brezilyalı’nın Türkiye’de miladının dolduğu düşüncesini paylaşınca ayrılık kaçınılmaz hale geldi.
1 HAFTA İÇİNDE NETLEŞİR
1 sezon daha kontratı bulunmasına rağmen kurallar gereği gelecek sezon alacağı 3.1 milyon Euro’yu bonservis olarak getirmesi durumunda serbest kalacak olan Melo için menajeri de temaslara başlarken, 1 hafta içinde transferin netlik kazanması bekleniyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ