Merve Büyüksaraç Kimdir? – Resimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar


1989 yılında Ankara’da doğmuş olan Merve Büyüksaraç 2006 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında Türkiye 1. si olmuş ve dünya güzellik yarışmasında Türkiye adına yarışmaya katılmıştır. 22 yaşındaki güzeller güzeli seksi Merve Büyüksaraç Ankaralı TED Kolejinden mezun olup Moda dizaynı okumuş olup bu konuda da oldukça başarılı olmuştur.
Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yarışmaya katılacak olan Merve Büyüksaraç Acun Ilıcalı tarafından yarışmaya seçilmiş ve 17 mart 2012 cumartesi günü show tv ekranlarında yayınlanacak olan survivor 2 ünlüler gönüllüler yarışmasında ünlüler adına yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır.
Merve Büyüksaraç boyu kaç cm’dir? diye merak edenler için Merve Büyüksaraç’ın boyu 1.78 yani 178 cm olup, spora ilgi duyan Merve Büyüksaraç survivor yarışmasında zorlanmayacak gibi gözüküyor. Fiziki üstünlüğünün yanı sıra Voleybol ve Basketbol oynayan güzel Merve Büyüksaraç oldukça becerekli bir yarışmacı olarak survivora katılıyor. Ünlüler takımında yer alacak olan yarışmacı Merve Büyüksaraç araba kullanmayıda çok seviyor. 2006 yılındaki Türkiye güzellik yarışmasından birinci olarak ünlenen Merve Büyüksaraç dans etmeyide seviyor ve hobileri arasında bulunuyor. Survior Ünlüler Gönüllüler yarışmasına renk katacak olan Merve Büyüksaraç takımını fayda sağlayacağa benziyor. Acun ılıcalı’nın Merve Büyüksaraç’ı seçme nedeni henüz bilinmiyor. Ancak Merve Büyüksaraç survivor’a kolaylıkla adepte olacağa benziyor.

Merve Büyüksaraç Foto Galeri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ