Mesut Özil, 50 Bin Kişiye Yemek Yardımında Bulunacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Arsenal’de kadro dışı kalan ve uzun süredir yeşil sahalardan uzak kalan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, buna karşın saha dışında gündemde kalmayı sürdürüyor. Tecrübeli futbolcu, 50 bin kişiye yemek yardımında bulunarak gönülleri fethetti.

İngiltere Premier Lig’de Arsenal forması giyen Mesut Özil, Londra başta olmak üzere İngiltere’de 50 bin evsiz, şiddet mağduru kadın ve ihtiyaç sahibi öğrencilere yemek yardımında bulunacak.

KRALİÇENİN AŞÇISI HAZIRLAYACAK

21-25 Aralık tarihleri arasında her gün 10’ar bin, toplamda ise 50 bin yemek yardımının yapılacağı anlamlı organizasyonda menüleri, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in aşçısı Stefan Pappert’ın hazırlayacağı bildirildi.

Mesut Özil, 50 bin kişiye yemek yardımında bulunacak

EKİM AYINDA DA BENZER BİR YARDIM YAPTI

Özellikle sağlıklı gıda adı altında besin değeri yüksek ve katkı maddesi olmayan ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Özil, Ekim ayında da buna benzer bir yardım organizasyonu düzenlemişti. Ayrıca tecrübeli futbolcu, Ramazan ayında da bir çok kişiye iftar sofraları kurarak yardımda bulunmuştu. Mesut Özil, 50 bin kişiye yemek yardımında bulunacak

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ