Muslera’nın Yerine Kaleye Geçecek İsim

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray, Fernando Muslera’nın Sivasspor maçında sakatlanmasının ardından harekete geçti. Sahalara dönüş tarihi belirsiz olan Uruguaylı eldivenin yerine transfer yapmak isteyen yönetimin listesinde İrfan Can Eğribayat, Gökan Akkan, Ruud Boffin ve Okan Kocuk’un isimleri ön plana çıkıyor.

Fernando Muslera’nın sakatlığı sonrası Galatasaray’da gündem kaleci transferi. Sarı-kırmızılıların 4 kişilik listesinde ilk sırada Göztepe’nin genç eldiveni İrfan Can Eğribayat bulunuyor.

GALATASARAY, İRFAN CAN İÇİN 45 MİLYON LİRAYI GÖZDEN ÇIKARDI

Sporx’in haberine göre, Sarı-kırmızılı ekipte kaleci arayışları hız kazanırken Göztepe’den İrfan Can Eğribayat liste başı oldu. Galatasaray yönetimi, İrfan Can Eğribayat için 45 milyon liraya kadar bonservis bedelini gözden çıkardı. Galatasaray’ın listesinde ikinci sırada ise Çaykur Rizespor’un tecrübeli kalecisi Gökhan Akkan var.

OKAN KOCUK’UN GERİ ÇAĞRILMA İHTİMALİ VAR

Listedeki ilk iki isim için yüksek bonservis bedelleri istenmesi durumunda Antalyaspor’un kapısı çalınacak ve Ruud Boffin için görüşmeler başlayacak. Üç isim için de istenen bonservis bedelleri bütçeyi zorlarsa masaya başka bir formül konacak. Sezon başında Giresunspor’a kiralanan Okan Kocuk’un geri çağrılma ihtimali de bulunuyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ