Mustafa Bozdoğan

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Bozdoğan IYI PARTİ Manisa milletvekili aday adayıdır.

Kendisini Sosyal medya platformlarından çok hakimsinizdir.Kendisi sosyal medyayı diğer adaylardan daha fazla ve etkili kullanır.

Manisa Alaşehir’de bulunan ilçe başkanlığını ziyaret eden Bozdoğan söylesi sonrası şöyle bir açıklama’da bulundu.

`Manisamızın ülkemizin sorunlarını tartıştığımız güzel bir sohbet oldu. Değerli yönetim’e misafirperverliklerinden dolayı teşekküer ediyorum.`

28. Dönem milletvekili aday adaylığını Manisa il başkanlığında açıkladı. Bu süreçte milletin sesi olmaya talip olduğunu milletime ve partime laik bir milletvekili olmak istiyorum. Açıklamasında bulundu.Manisa halkından destek bekleyen Bozdoğan Dün bitti bügün var sloganı ile adaylığını duyurmuştur.

Twitter’da yaptığı göçmen sorunu tweet’i ile birçok beğeni toplayan Bozdoğan

`Ülkemizde bulunan yoğun göçmen probleminin çözülmesi gerektiği bilincindeyim.Manisa başta olmak üzere birçok Ege kentinde yerel halk göçmenlerden oldukça rahatsız.Halkımızın yapısını bozmakla beraber ahlaksız davranışlarda bulunuyorlar.

Özellikle afgan ve geçici sığınmacı statüsü ile gelmiş olan göçmenlerin ülkemizde bulunduğu yasa dışı faaliyetler sılahlanma gibi durumların ileride büyük sonuçlar doğurabileceğini düşünüyorum. Göçmenlerin büyük bir kısmının Ülkemizde kaçak olarak bulunması ; çoğunun terörist ve ajan olduğu destekliyor.

Böyle bir açıklama’da bulunan Bozdoğan’ın arkasında halkın olduğunu gördük. Birçok beğeni ile büyük ilgi topladı.

Bir eğitim görevlisi olan Bozdoğan 1973’te Manisa’da doğmuştur.Lise eğitimine kadar Manisa’da eğitimini tamamlayan.Bozdoğan 1990′ senesinde Bursa’daki Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi bölümünü kazanmıştır. 1994 Yılında mezun olan Bozdoğan 1994 senesin’de ilk görevine şırnak’ta başladı.Sonrasında Amasya ve Manisanın bazı ilçelerinde görev yapan Bozdoğan 2004 senesinde öğretmenlik’ten sonra Okul müdürü olarak göreve başlamış ve bu görevi tam 14 sene boyunca devam ettirmiştir.Sonrasında emekli olarak. 28. dönem IYI PARTİ aday adayı olmuştur.

Ülkemizdeki eğitim sorununu seçilirse düzeltmeyi planlayan ve bunun için çabalayacağını söyleyen Bozdoğan eğitimci kişiliği ile bu sorunu düzeltme’ye aday kişilerden birisi olabilir.

Kendisi bir paylaşımında Turgutlu anadolu lisesi müdürü Turan kırbaş ile bizzat görüşmüştür.Turan Kırbaş ve Bozdoğan’ın öğretmeni olan Turan bey,’den eğitim sorunları hakkında bir istişarede bulunmuştur.

Bozdoğan hem vatanperver hem’de hayvansever olarak tanınmaktadır.Sahiplendiği bir kedisi var.Hayvan hakları konusunda yaptığı paylaşımlar ile hem halkımıza hem’de yetkililere yol gösteren Bozdoğan bir sitem’de bulundu.`Ülkemizde bulunan hayvan hakları yasalarının yetersizliğinden halkımız şikayetçi.Bir o kadar da ben bu durumdan şikayetçiyim.Ülkemizde bulunan hayvanlar bir mal gibi görülmemeli. Hayvan istismarcılarına verilen bu cezaların yetersiz olması beni rahatsız ediyor. `
Diyen bozdoğan hayvanların bir eşya olarak görülmemesi gerektiği onlarında’da bir canı olduğunu söylüyor.

Bozdoğan Hayvan hakları için paylaştığı bir Instagram gönderisinde;

Rabbim der ki ;
Hayvanlar benim sessiz kullarımdır, şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklar.

Bozdoğan gerçek bir hayvansever.Seçilmesi durumunda hayvan hakları çalışmaları ile gündem olacak gibi duruyor.

Eskiden hükümetin yaptığı gibi esnaf ziyaretleri düzenleyen Bozdoğan yaptığı birkaç ziyareti sosyal medya platformundan paylaştı.

`Manisamızın değerli esnafları ile görüştüm, Problemleri olduğunu ve sıkıntılarını söylediler bende dinledim.Ülkemizdeki artan ekonomik zorluğun üzerine uzun sohbetler gerçekleştirdik.Sorunları yerinde dinlemek gerekir,Çözümleri sorunu yaşanlar ile tartışarak çözmek gerekir..`

diyen Bozdoğan halkın yanında olduğunu ve halkın desteğini beklediğini söyledi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ