O Ses Türkiye Finalisti Mert Demir Söylediği Şarkı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye yarışmasının finalistlerinden biri olan Mert Demir final yarışmasında söylediği şarkılarla O Ses Türkiye 2014 yarışmasının şampiyonu olmak için elinden geleni yapacak. Söylediği şarkılarla beğeni toplayan Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasında Athena Gökhan, Ebru gündeş ve Murat Boz’un yanı sıra Hadise’ninde beğendiği yarışmacılar arasında yer alıyor. Şampiyonluk adayları arasında oldukça güçlü görülen Mert Demir söylediği şarkılarla O Ses Türkiye yarışmasında birinci olmak için çabalayacak.
20 Ocak 2014 O Ses Türkiye Finalisti Mert Demirin Söylediği Şarkı
Mert Demir’in finalist olarak söylediği şarkı 20 ocak 2014 pazartesi günü O Ses Türkiye’de şampiyonluk için büyük önem arz ediyor. Mert Demir O Ses Türkiye final yarışmasında söyleyeceği şarkıları birazdan sizler için paylaşacağız.
O Ses Türkiye Mert Demir Kimdir?
O Ses Türkiye yarışmasının finalistlerinden Mert Demir 26 Ocak 1994 yılında dünyaya geldi. İstanbul’un Beyoğlu gibi önemli bir ilçesinde doğan Mert Demir Elazığ’lı olduğunu açıkladı. Mert Demir Müzik ile 18 yaşında ailesi tarafından hediye edilmiş olan gitar sayesinde başladı. 6 yılda müzik ile olan bağının artması, müziği sevmesi ve müziği olan ilgisinin artmasıyla birlikte yarışmaya katılma kararı aldı. O Ses Türkiye yarışmasının önemli yarışmacılarından biri olan Mert Demir iyi bir performans ile yarışmada gidebildiği yere kadar gitmek ve mümkün olursa şampiyonluğu göğüslemek istediğini belirtti.
o-ses-turkiye-mert-demir-soyledigi-sarki
O Ses Türkiye Mert Demir Paramparça Şarkısı
O Ses Türkiye yarışmacısı Mert Demir finalde Paramparça şarkısını seslendirmişti. İşte Mert Demir’in söylediği şarkı ve performansı;

O Ses Türkiye yarışmasında 20 ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek olan final yarışmasında şampiyonluk adayları arasında olan Mert Demir’in şampiyon olup olmayacağı programın ilerleyen dakikalarında belli olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ