O Ses Türkiye Soner Kıp Senede Birgün

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye ses yarışmasına katılan Soner Kıp herkesi büyüledi. Sesinin tonu ve şarkıyı oldukça iyi söylemesi Soner Kıp’ın performansının tüm Türkiye tarafından beğenilmesini sağladı. Soner Kıp için dönen O Ses Türkiye jürisi Gökhan ve Hadise Soner Kıp’ı takımlarına katmak için uğraştı. O Ses Türkiye yarışmasından önce 2012 yılında farklı bir yarışmada gördüğümüz Soner Kıp oldukça heyecanlıydı.
O Ses Türkiye Soner Kıp Hadiseyi Ağlattı
Yarışmacı Soner Kıp hayat hikayesi ilede herkesi ağlattı. 10 kardeşi bulunan Soner Kıp ailesinin zor durumlarında onlara bakmak için elinden geleni yaptığını ve çalışarak ailesine destek sağladığını söyledi. Bunun üzerine jüri üyesi Hadise’de ağladı. Hadise küçük yaşlarda ailesine bakmak ve okul masraflarını kendisi ödediğini söyleyerek Soner’i çok iyi anladığını belirterek duygusallaştı. Duygusal anlar yaşayan Hadise Soner Kıp’ın ardından kendi hayatını anlattıktan sonra göz yaşlarını tutamayarak ağladı. Sonrasında ise Gökhan konuşmaya girdi.
o-ses-turkiye-hadise-agladi-soner-kip
Soner Kıp Bir Şarkısın Sen Yarışması
Soner Kıp geçtiğimiz yıl ATV ekranlarında yayınlanan Bir Şarkısın Sen isimli yarışmada yarışmıştı. Bir Şarkısın Sen isimli yarışmada başarı elde eden genç yarışmacı Soner Kıp bu yarışmada da herkesi sesiyle büyülemeyi başardı.
O Ses Türkiye Soner Kıp Senede Birgün Hadise Ağladı

le.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ