O Ses Türkiye Yasin Ay Kesik Çayır

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye yarışması yine heyecanlı geçti. Birbirinden iyi sese sahip yarışmacılar jüri üyesinin beğenisine sunuldu. Jüri üyeleri ise Yasin isimli yarışmacının söylediği şarkı sonrası adeta coştu. Söylediği türkü ile jüriyi coşturan Yasin komik anların yaşanmasına neden oldu. Yasin, jüri üyeleri arasında Ebru Gündeş seçmek isterken, Ebru Gündeş dönmeyi unuttu.
O Ses Türkiye Yarışmacısı Yasin Ay
Kesik Çayır türküsünü söyleyen yarışmacı Yasin Ay O Ses Türkiye Jüri üyelerinin bir anda ayağa kalkıp oynamasına neden oldu. Oyuna dalan Ebru Gündeş ise dönmek istediği halde dönmeyi unutunca olanlar oldu. Tüm jüri üyesinin Yasin’e dönmesine rağmen Ebru Gündeş dönmeyi unuttu. Yasin Ay ise Ebru Gündeş’in takımında yer almak istiyordu, ancak dönmeyi unutunca diğer 3 jüri üyesinden birini seçmek zorunda kaldı. Hadise’yi seçen Yasin Ay ayrılırken Hadise’nin elini öptü. Buraya kadar sorun yoktu. Ancak, elini öptükten sonra alnına koyunca seyirciler kahkahaya boğuldu.
o-ses-turkiye-yasin-ay-cifttetelli
Yasin Ay Hadise’yi Seçti
Hadise’yi seçen Yasin Ay bu seçimiyle Hadise’nin ayağa kalkarak misket oynamasına neden oldu. Yarışmaya Aydın’dan katılan Yasin O Ses Türkiye yarışmasına Kesik Çayır türküsüyle katıldı. Sesi ve seyircileri eğlendirmesiyle jürinin taktirini alan Yasin Ay komik anlarada sahne olarak dün gece O Ses Türkiye yarışma programına renk kattı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ