Öcalan Serbest Kalacak mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Bir süredir devam eden ve herkesin merak ettiği bu sorunun yanıtı evet mi? Abdullah Öcalan serbest mi kalacak? Geçtiğimiz aylarda Abdullah Öcalan ile görüşmeler yapılmış ve PKK’nın çekilmesi konusunda Abdullah Öcalan’ın yardımı alınmıştı. Bu yardımın ardından acaba hükümet karşılığında ne verdi. Yoksa Abdullah Öcalan serbest mi olacak? soruları sorulmuştu. firsthaber.net Son günlerde ise Öcalan’ın serbest kalacağı iddiaları artmaya başladı. Özellikle Irak internet siteleride bu konudan bahsetmeye devam ediyor.
Abdullah Öcalan Hapisten Çıkacak mı?
Abdullah Öcalan’ın serbest kalma gerekçesi olarak sağlık sorunlarının gerekçe gösterileceği düşünülüyor. Celal Talabani’nin liderliğini yaptığı Irak Kürdistan Yartseverler Birliği’na ait internet sitesi bu konuya yer verdi. Sağlık sorunları nedeniyle serbest kalacağını düşündüklerini ve Abdullah Öcalan’ın yakın zamanda serbest kalmasına ihtimal verdiklerini yazdı. Öcalan’ın serbest kalmasıyla ilgili olarak MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’da konuyla ilgili açıklama yaptı. MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu “Öcala’nın kardeşinin açıklamalarına bakılırsa, Abdullah Öcalan serbest kalacak.” şeklinde konuştu. PKK’nın ise Abdullah Öcalan’ın serbst kalmasıyla ilgili çalışmalar başlattığı gündeme geldi.
abdullah-ocalan-serbest-kalacak-mi

Abdullah Öcalan Serbest mi Kalacak?

Abdullah Öcalan’ın serbest kalmayacağı belirten hükümetin PKK ile ne konuda anlaşarak geri çekilmelerini sağladığının belli olmaması Abdullah Öcalan’ın karşılığında serbest kalacağı yada daha rahat bir hayat yaşatılacağını düşündürdü. Bazı siyaseyçiler ise Abdullah Öcalan’ın serbsest kalmasının çözüm süreci için oldukça önemli olduğunu belirtiyor. Abdullah Öcalan’ın serbst kalması konusunda çalışma başlatan Irak’lı bir grup, Abdullah Öcalan’ın hastalığı olduğunu ve bu yüzden serbest kalması gerektiğini iddia etti. firsthaber.net Öcalan serbest kalacak mı? sorusu halen yanıtsız. Ancak, bugünlerde çok fazla gündeme gelen bu konu kimi bölgeleri tedirgin ederken, kimi kesimi ise umutlandırıyor. Abdullah Öcalan’ın serbest kalıp kalmamasıyla ilgili önemli açıklamaların ise hükümet cephesinden gelmesi bekleniyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ