Osman Gidişoğlu Öldü mü?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Osman Gidişoğlu Öldü mü?
Birçok dizi ve film projelerinde rol alan Osman Gidişoğlu son olarak Çocuklar Duymasın dizisiyle ün kazanmıştı. Çocuklar Duymasın dizisinde tüm Türkiye’nin sevgisini birkez daha kazanan Osman Gidişoğlu öldü. Sağlık sorunları nedeniyle rejim yaptığı bilinen Osman Gidişoğlu hayatın kaybetti. Beylerbeyi’ndeki evinde yaşamını kaybeden Osman Gidişoğlu’nun ölümüyle ilgili haberi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarından geldi. Ayrıca Çocuklar Duymasın dizisinin senaristi Birol Güven “Değerli oyuncumuz, büyüğümüz Osman Gidişoğlu’nu kaybettik. Hepimizin başı sağolsun” diyerek twitter adresinden Osman Gidişoğlu’nun vefatını bildirdi.
Osman Gidişoğlu Vefat Etti
Osman Gidişoğlu öldü mü? sorularının öncelikle her zaman ki gibi yanlış haberlerden olduğunu düşünmüştük. Ancak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Birol Güven’inde onaylaması Osman Gidişoğlu ölümünü doğruladı. Son olarak Çocuklar Duymasın dizisinde “Küçük Menderes” karakterini canlandıran Osman Gidişoğlu özellikle yaptığı şive ve canlandırdığı karakterle çok sevilmişti. Çocuklar Duymasın dizisinin en önemli karakterlerinden biri haline gelen Osman Gidişoğlu vefat haberiyle tüm sevenlerini üzdü.
Osman Gidişoğlu Kimdir?
Geçtiğimiz günlerde Şehir Tiyatroları’nda göre aldığı öğrenilen Osman Gidişoğlu “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” isimli oyunda oynadığı belirtildi. 1945 doğumlu Osman Gidişoğlu 68 yaşında hayata gözlerini yumdu. İlk olarak Manisa halk evinde sahneye çıkan Osman Gidişoğlu doğup büyüdüğü Manisa’da başladığı tiyatroya 1965 yılında Devlet Konservatuarına başlayarak bir üst adıma taşıdı. Özel tiyatrolarda görev almaya başlayan Osman Gidişoğlu birçok dizide oynadı.
Osman Gidişoğlu Resimleri

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ