Öykü Karayel ve Taner Ölmez Birlikte mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kuzey Güney dizisiyle tanıdığımız Öykü Karayel ve Medcezir dizisinin oyuncusu Taner Ölmez birlikte mi? Uzun süredir Yalan Dünya dizisinde rol alan ve Orçun karakterini canlandıran Bartu Küçükçağlayan ile aşk yaşayan Öykü Karayel geçtiğimiz gece Taner Ölmez ile görüntülendi. Asmalımescit’te bulunan bir restorantta yemek yiyen ikili saat 02:30’da restauranttan ayrıldı. Baş başa yemek yerken görüntülenen ikilinin aşk mı yaşıyor? sorularına cevap gelmedi.
Öykü Karayel ve Taner Ölmez Aşkı Gerçek mi?
Bulundukları restaurantta yemek yedikten hemen sonra yolda öpüşerek ayrılmak üzere olan Öykü Karayel ve Taner Ölmez gazetecilerin flaşlarını görünce paniğe kapıldı. Bir anda ortaya çıkan basın mensuplarını görünce tedir olan çift, hemen bulundukları yerden ayrıldı. Taner Ölmez ve Öykü Karayel ayrı noktalara doğru hızlı bir şekilde yürüdü. Öykü Karayel’e gazeteciler tarafından “Taner Ölmez ile birlikte misiniz? Aşk mı yaşıyorsunuz?” soruları soruldu. Fakat, Öykü Karayel sorulara cevap vermeyerek restaurant önünden hemen uzaklaştı.
oyku-karayel-taner-olmez-birlikte-mi
Öykü Karayel Kiminle Birlikte?
Yalan Dünya dizisinin Orçun’u Bartu Küçükçağlayan’la birlikte olduğu bilinen Öykü Karayel’in Medcezir dizisinin Taner Ölmez’iyle yemek yemesi kafaları karıştırdı. Uzun süredir aşk yaşayan Öykü Karayel ve Bartu Küçükçağlayan son zamanlarda birlikte görülmüyordu. Taner Ölmez ile yeni bir aşka başlama ihtimali üzerinde durulmakla birlikte Öykü Karayel’in Kuzey Güney projesinden sonra yeni bir dizide oynamamasına ek olarak Taner Ölmez’in son zamanlardaki başarısı Öykü Karayel’i etkilemiş olabilir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ