PSY Gangnam Style Yetenek Sizsiniz Türkiye

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Tüm dünyada farklı dansıyla fenomen olan Gangnam Style Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması için Türkiye’ye geldi. 20 şubat’ta Türkiye’ye gelen PSY geçtiğimiz gece tüm Türkiye’nin ücretsiz yararlanabileceği bir konserde yer aldı. 15 dakikalık performansında 2 kez Gangnam Style şarkısını söyleyen ve 4 kişilik dans grubuyla performansını sergileyen PSY 22 şubat 2013 Cuma günü saat 21:00’da Beyoğlu Tepebaşı’nda konser verdi. Konser için 250 bin TL aldığı söylenen PSY konserdeki kalabalığı görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
Gangnam Style Yetenek Sizsiniz Türkiye’de
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışma programının final gecesinde yer alan PSY 24 şubat 2013 pazar günü yayınlanacak programın çekimlerinide tamamladı. Gangnam Style dansıyla tüm dünyanın sevilen yüzü olan PSY bu kez Yetenek Sizsiniz yarışmasında herkesin sevgisini kazandı. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının final gecesi için yarışmada bulunan PSY Gangnam Style şarkısını ve performansı tam 3 kez ard arda belirtti. Gangnam Style dansıyla beğeni toplayan PSY için birde sürpriz vardı. Salondaki tüm seyirciye PSY tişörtleri ve gözlükleri dağıtıldı. PSY salondaki bu sürprizi görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Pazar günü yayınlanacak olan Yetenek Sizsiniz Finali PSY’nin Gangnam Style şarkısı ve dansıyla birlikte Star Tv ekranlarında yayınlanacak.
PSY Gangnam Style Yetenek Sizsiniz Türkiye Resimleri

Acun Ilıcalı ve PSY’nin Gangnam Style Perfonması
Acun Ilıcalı programında görmekten mutluluk duyduğu PSY’nin bu kadar sempatik biri olabileceğini beklemediğini söyledi. Acun Ilıcalı Yeteneksizsiniz programında ağırladığı PSY’yi “Sempatik olabileceğini beklediği, ancak bu kadarınıda beklemediğini, seyirciyi coşturduğunu” söyledi. Hülya Avşar Gangnam Style şarkısı ve performansından en çok mutlu olan kişiler arasında yer aldı. 24.02.2013 pazar günü yayınlanacak Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması finalinde izleyeceğimiz Gangnam Style Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı’ylada sempatik fotoğraflar çektirdi. Fotoğraf karelerinde Yetenek Sizsiniz jürisi kadar mutlu göründüğü gözlerden kaçmayan PSY jüriyle birlikte poz verdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ