Roberto Mancini Galatasaray Teknik Direktörü Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray’da yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle takımdan gönderilen Fatih Terim yerine teknik direktör arayışı sürüyordu. Ünal Aysal ve yönetim kurulu aldıkları karar ile Fatih Terim’in Galatasaray teknik direktörlüğünden adeta kovularak gönderilmesi üzerine tepkiler alan Galatasaray yönetimi Fatih Terim yerine görüştüğü İtalyan hoca Roberto Mancini ile anlaşmaya vardı.
Galatasaray Yeni Teknik Direktörü Roberto Mancini Oldu
Roberto Mancini ile anlaşma sağlayan Galatasaray yıllık 4,5 milyon Euroya 2+1 yıllık bir anlaşma imzaladı. Roberto Mancini bir sonraki maçta Galatasaray teknik direktörü olarak takımın başında olması bekleniyor. Ünal Aysal ve Roberto Mancini ünlü bir otelde görüşme sağladı. Görüşmenin olumla geçmesiyle birlikte İtalyan hoca Roberto Mancini ile anlaşan Galatasaray başkanı Ünal Aysal şimdi ünlü teknik direktör Fatih Terim yerine gelen Roberto Mancini’den takımı tekrar toparlaması ve Fatih Terim’i aratmamasını bekliyor.

Fatih Terim Yerine Roberto Mancini Geldi
Fatih Terim’in gönderilmesine tepkili olan Galatasaray’lı taraftarlar halen Fatih Terim’in geri gelmesi için ısrara devam ediyor. Yönetime Rize maçında tepki gösteren Galatasaray’lı taraftarlar Roberto Mancini yönetiminde Galatasaray’ın iyi sonuçlar alamaması durumunda patlayacak bomba gibi oldukları belirtiliyor. Galatasaray yönetimi ve Roberto Mancini bu durumu atlatabilecek mi? hep birlikte göreceğiz. Ancak, Fatih Terim’in gönderilmesi Galatasaray’lı futbolcularda da büyük sorunlara neden olduğu görülüyor. Galatasaray Roberto Mancini ile anlaşmasını borsaya bildirdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ