Sabri Sarıoğlu Kendi Kalesine Gol – Konyaspor Maçı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Süper Ligin 10. haftası oynanan Galatasaray – Torku Konyaspor maçında ilginç bir olay yaşandı. Maçı 1-0 ‘dan 2-1 almayı başaran Galatasaray’da Sabri Sarıoğlu solbek olarak görev yaptı. Galatasaray’da büyük emekleri olan Sabri Sarıoğlu az kalsın kendi kalesine gol atıyordu. Muslera’nın nerde olduğu görmeden sert bir pas atan Sabri Sarıoğlu kaleyi tutturmuş olsaydı, Galatasaray oyuncusu Sabri Sarıoğlu kendi kalesine gol atmış olacaktı. Neyse ki top kornere çıktı ve Galatasaray büyük bir faciadan döndü.
Sabri Sarıoğlu Kendi Kalesine Gol Attı mı?
Torku Konyaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray maçta zor anlar yaşasada 2-1 kazanmayı bildi. Fakat, maçta Sabri Sarıoğlu yaşadığı pozisyon çok konuşuldu. Sosyal medyada olay olan Sabri Sarıoğlu kendi kalesine gol atma ihtimali yine herkesi güldürdü. Galatasaray’da uzun süredir top koşturmasına rağmen, iyi oyununun yanı sıra çektiği kötü şutlarla herkesin espiri konusu olan Sabri Sarıoğlu bu kez şutu kendi kalesine çekti.
sabri-sarioglu-kendi-kalesine-gol-konyaspor
Konyaspor Maçı Sabri Sarıoğlu Kendi Kalesine Gol
Konyaspor maçında solbek olarak görev yapan Sabri Sarıoğlu rakibin baskısında defans oyuncularına pas atamadı. Sabri Sarıoğlu için 2 ihtimal vardı ya ileri vuracak yada kaleci Muslera’ya pas atacaktı. Karşılaşmanın 50. dakikasında rakip baskısı nedeniyle kaleci Muslera’ya geri pas vermek isteyen Sabri Sarıoğlu Muslera’nın nerede olduğuna bakmadan kendi kalesinin orta bölümüne doğru topa hızla vurdu. Geri pas verme düşüncesinde olan Sabri’nin bu vuruşunda top az farkla dışarı gitti. Son anda ivme kazanan topun kornere gitmesiyle birlikte Muslera’da korku dolu anlar yaşadı.

Sabri Sarıoğlu Kendi Kalesine Videosu


Sabri Sarıoğlu Kendi Kalesine Gol Konyaspor Maçı
50. dakikada geri pas veren Sabri Sarıoğlu, Muslera’yı azarladı. Muslera’da nerede olduğumu bakmadan neden pas atıyorsun diyerek hareketlerle kendini savundu. Sabri birkaç saniye sonra yaptığı hatanın farkına vararak kaleci Muslera’dan özür diledi. Fakat, Galatasaray taraftarı ve oyuncuların yürekleri ağızlarına geldi. Sabri Sarıoğlu, Mancini’nin isteğiyle solbekte görev yaptı. Fakat, Konyaspor maçında Sabri Sarıoğlu kendi kalesine gol atsaydı Galatasaray taraftarının büyük tepkisini alabilirdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ