Sarıyer Altınkum Plajına Nasıl Gidilir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

sariyer-altinkum-kadinlar-plajiYaz geldi ve yazın en çok gidilen, en çok sevilen plajlardan biride Sarıyer Altınkum plajı olarak biliniyor. Altınkum kadınlar plajına nasıl gidileceği ve plaj hakkında ufak bilgileri sizlere açıklamayaca çalışacağız. Öncelikle Sarıyer Altınkum plajının ihtiyaçlarınızı karşılayacak, modern ve güzel bir plaj olduğunu söylemeden geçmeyelim. İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan Altınkum kadınlar plajı ulaşımı kolay, ucuz ve plajda bulunan olanakların fazlalıyla göz dolduruyor.
Sarıyer Altınkum Plajı Nereden Gidilir?
Sarıyer Altınkum Plajı vapurlar aracılığıyla kısa sürede ulaşabilirsiniz. Altınkum kadınlar plajının giriş ücreti 25 TL, bu yıl 30 TL yapılabilir. Ancak, gerçekten hizmetleri ve deniz seviyesiyle Altunkum plajı bu ücreti hakediyor diyebiliriz. Yer yer turzim acentalarıyla gelmiş olan turist kafilelerinide görmek mümkün olabilir. Sarıyer altınkum plajına Eminönündende saat başı kalkmakta olan vapurlara binerek gidebilirsiniz. Sarıyer Altınkum kadınlar plajında tek sorun ise hafta sonları yaşanmaktadır. Genellikle çok fazla kişinin cumartesi, pazar günleri tercih ettiği Sarıyer Altınkum kadınlar plajı çabuk kirlenebiliyor ve kalabalık bunaltıcı olabilir. Hafta içleri ise hem daha az kişi oluyor, hemde daha ferah bir plaja sahip olabiliyorsunuz.
Sarıyer Altınkum Plajı Fiyatları
Sarıyer Altınkum kadınlar plajında her plajda olduğu gibi yiyecek fiyatları pahalı. Neredeyse aklınıza gelebilecek tüm yiyecekler, fast food ve içeceklerin fiyatı pahalı. Bu yüzden yanınızda yiyecek götürebilmeniz maddi açıdan sizi zorlamayacaktır. Ayrıca yanınızda bol miktarda buz almalısınız. Çünkü, su fiyatıda pahalı gelebilir ve tuvaletlerdende ücret alınabilmektedir. Son olarak fotoğraf çekimine yasak olduğunu belirtmem gerekiyor. Bu konuda kesin kurallara sahip olan Sarıyer altınkum plajı belki bu yıl değişikliğe gidebilir. Ancak, fotoğraf çekimi geçtiğimiz yasaktı. Sonuç olarak Sarıyer altınkum plajı gayet güzel. Ancak, fiyat olarak biraz pahalı gelebilir. Bu konudaki kararı vermek size kalıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ