Semt77 Fiyatları ve Özellikleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

En iyi Semt77 fiyatları hakkında en doğru bilgilere en kısa sürede erişmek için firmamız iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz. Yalova’da eşi benzeri görülmemiş bir projeye imza atan firmamız, 7 farklı sektörden 7 farklı işletme ile çalışmalar yaparak üst düzey bir yaşam alanı hazırlamıştır. Bu yaşam alanının hazırlanmasında etkili olan en önemli faktör, Yalova halkının mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabileceği bir alan ihtiyaç olmasıdır. Her şeyin en iyisini hak eden Yalovalılar için hazırlanan proje, sıradan binalardan çok daha özgün yapısı ile dikkat çekmektedir. Yalnızca betonların var olduğu bir semtten ziyade doğallığın sporla buluştuğu interaktif bir semtte yaşam sürmek ister iseniz firmamız yetkilileri ile iletişim kurabilirsiniz. En uygun Semt77 fiyatları ile her meslek grubuna sahip insan, bu proje içerisinden bir daire sahibi olabilmektedir.

Semt77 Satılık Daire Özellikleri

Semt77 Yalova satılık daire özellikleri söz konusu olduğunda insanların aklına sıradan duvarlar, kapı ve pencere gelmektedir. Ancak Semt77 sınırları içerisindeki bir daire, sözü edilen bu kavramlardan çok daha fazlasıdır. Alanında uzman mimarlar tarafından özgün şekilde tasarlanan daireler 1+0 olarak, 1+1 olarak ya da 2+1 olarak sizler için hazırlanmıştır. Eşyalı ya da eşyasız olarak satın alınabilen daireler, pek çok sosyal tesise yalnızca yürüme uzaklığında yer almaktadır. Yalova’da merkezi bir konumda yer alan Semt77 sosyal tesisleri içerisinde; dinlenme alanlarından yüzme havuzlarına, çocuk parklarından yetişkin eğlence salonlarına, hamamdan saunaya kadar pek çok aktivite yer almaktadır. Ayrıca kültürel olarak gelişmek isteyen kişiler için kütüphaneler ve tiyatro salonları da mevcuttur. Semt77 sakinlerine özel AVM ile ihtiyaç duyduğunuz her ürüne yalnızca yürüyerek sahip olabilirsiniz. “Arabayı nereye park edeceğim?” derdine sahip olmadan ulaşılan AVM içerisinde giyimden gıdaya pek çok ürün bulunmaktadır.

Kaliteli Semt77 Dükkanları

Kaliteli Semt77 fiyatları arasında en çok merak edilen yapı dükkanlardır. Semt77 dükkan fiyatları en cazip fiyat etiketleri ile sizlerle buluşmaktadır. Kar getirisi yüksek olan dükkanlar, dairelere oldukça yakın mesafededir. Sizler de Yalova’nın karma projesi içerisinde bir işletme sahibi olarak yerinizi erkenden almak ister iseniz bizlerle hemen şimdi iletişime geçebilirsiniz. Yediden yetmişe farklı pek çok insanın yer alacağı sitede, hemen her ürünün satışı gerçekleştirilebilmektedir. Bir dükkân sahibi olarak ister bir fırın isterseniz de bir market açabilirsiniz. Sizlere sunduğumuz olanaklar hakkında ve lüks Semt77 fiyatları hakkında en detaylı bilgiye sitemiz sayesinde ulaşabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ