Sergen Yalçın Gaziantepspor'dan İstifa mı Etti?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz haftalarda Gaziantepspor başına gelen ve henüz takıma yeni yeni adepte olma döneminde olan Sergen Yalçın istifa sinyallerini verdi. Sergen Yalçın, Gaziantepspor’a geleli henüz haftalar olmasına rağmen istifa edeceğini belirtti. Takımda ekonomik sıkıntılar olduğunu belirten Sergen Yalçın ayrılık nedeninide açıkladı.
Sergen Yalçın Gaziantepsporu Bırakıyor mu?
Yaklaşık 1 ay önce Gaziantepspor teknik direktörlüğüne başlayan Sergen Yalçın, Gaziantepspor taraftarınıda memnun etmişti. Takımın başına geldiği günden bu yana Gaziantepspor’un etkili bir oyun sergilemesini sağlayan Sergen Yalçın, Gaziantepspor’u bırakacağını açıkladı.
Sergen Yalçın Gaziantepspor’dan İstifa mı Etti?
Gaziantepspor’u bırakacağını açıklayan Sergen Yalçın, istifa sebebi olarak Gaziantepspor’un ekonomik durumunu bahane gösterdi. Gelecek yeni yönetimin önünü açmak için istifa kararı aldığını belirten Sergen Yalçın, tahattüt edilen sözlerin gerçekleştirilmediğini ve ekonomik sıkıntıların ara dönemde transfer yapmaya engel olduğunu belirtti.
sergen-yalcin-gaziantepspordan-istifa-edecek-mi
Sergen Yalçın Gaziantepspor’dan Gidiyor mu?
Kırmızı siyahlı ekipte Sergen Yalçın’ın istifa edebileceği sinyalleri yönetimi ve taraftarı endişelendirirken, Gaziantepspor teknik direktörü Sergen Yalçın’ın henüz resmi olarak bu kararını açıklamadı. Ancak, ekonomik vaatlerin yerine getirilmemesi durumunda Sergen Yalçın istifa etme olasılığı yüksek görülüyor. Ani bir şekilde takımın başına gelen ve yine ani bir kararla ayrılabileceğini belirten Sergen Yalçın’ın Gaziantepspor’dan istifa edip etmeyeceği ise önümüzdeki saatlerde belli olacak. Konuyla ilgili Gaziantepspor’lu yöneticilerden henüz bir açıklama gelmedi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ