Survivor 2. Bölüm 18 mart 2013 Pazartesi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2013-survivor-unluler-gonulluler-2-bolum-firsthaberSurvivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışması 17 mart 2013 tarihi itibariyle başladı. Star Tv ekranlarında izlediğimiz Ünlüler Gönüllüler Survivor yarışması pazar günün ardından pazartesi 2. bölümüyle devam edecek. 17 marttaki ilk bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacıları birbirleriyle tanıştı. Survivor yarışması her yıl olduğu gibi bu yılda oldukça çekişmeli geçeceğe benziyor. Ancak, 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmacılarını görünce bunun dahada fazla olacağını ve yarışmacılarının daha azimli, güçlü ve istekli olduklarını görebildik.
Survivor 17 mart 2013 1. Bölümde Neler Oldu?
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışması dün yayınlanan ilk bölümü sonrası yarışmacıların birbirini tanımasıyla başladı. İlk 2 yarışmada ödül dağıtıldı. 1. yarışmayı Ünlüler kazandı. Ünlüler Gönüllüler’den 50 dolar fazla alarak pazar alışverişinde avantajlı duruma geldiler. Gönüllüler 100 dolarla pazar alışverişi yaparken ünlüler 150 dolarla pazar alışverişi yapabildi. 10 dakika boyunca 10 dolarlık ürünlerden alma şansı yakalayan 2 takımda, Gönüllüler 10 Ünlüler 15 parça pazar ürünü alarak hayatlarını devam ettirmek için alışverişlerini tamamladılar. İlk yarışma sonrası adalarına giderek adayı keşfetme şansı yakalayan takım oyuncuları, adalarını beğendi. Ünlüler arasındaki uyum gerçekten iyi. Gönüllüler ise ufak tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşasada ilerleyen günlerde bunu atlatacak gibi görünüyorlar. 2. yarışmada balık tutmak için güzel bir sürpriz onları bekliyordu. Bu kez ödül balık tutma malzemesiydi. Yine çekişmeli bir yarışma sonrası Ünlüler Gönüllüleri yenerek balık tutma ödülünü kazandılar. Ödülü Ünlülerin kazanması Gönüllüler arasında tartışma yaşanmasına neden oldu. Duygu Bozok arasında yaşanan ufak çaplı kavga takımda huzursuzluk yaratsada, oyuncular bir sonraki oyunlar için kendilerini motive etmek istiyor. 2 takımda pazar alışverişinde aldıkları ürünlerle hayatlarını devam ettirmeye ve karınlarını doyurmaya çalışacak.
survivor-unluler-gonulluler-2-bolum-2013-firsthaber
2013 Survivor 2. Bölüm Fragmanı 18 mart 2013 Pazartesi

2013 Survivor 2. Bölüm Özeti 18 mart 2013 Pazartesi
Survivor Ünlüler Gönüllülerin 2. gününde 18 mart 2013 pazartesi gününde yine Gönüllüler ve Ünlüler arasında ödül yarışması oynanacak. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu büyük öneme sahip. Ünlüler 9 kişiyken, Gönüllüler ise 8 kişiden oluşuyor. Dokunulmazlık oyunu eleme sırasında yani konseyde büyük öneme sahip. Dokunulmazlık oyunu ve ödül oyunu Survivor yarışmasında ünlülerin mi yoksa gönüllülerin mi yüzünü güldürecek? hepsi bu akşam yayınlanacak olan 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler 18 mart 2013 2. bölümde yayınlanacak Star Tv ekranlarında izleyebileceği Survivor 2. bölüm fragmanına bakarak bu bölüm hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fragmanı izlediğinizde güzel bir survivor programının bizleri beklediğini görebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ