Survivor ANIL Tetik Kaslı Yeni Vücudu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor programına katılan Anıl Tetik bir süre oynadığı Alemin Kralı dizisinin hemen ardından spor yapmaya başladı. Bir süredir gözlerden uzak olan Anıl Tetik spor yaparak yeni bir vücuda sahip oldu. Yeni kaslı vücuduyla twitter hesabından fotoğraf yayınlayan Anıl Tetik herkesi şaşırttı. Kısa sürede spor yaparak kaslı bir vücuda sahip olan Anıl Tetik genç kızların hayranlığını kazanmakta kararlı görünüyor.
Survivor Anıl Tetik Vücut Yaptı
Survivor yarışmasına son anda katılmaya hak kazanan Anıl Tetik, ailesinden izin alarak apar topar uçağa atlamış ve Survivor’ın son gönüllü yarışmacısı olmuştu. Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde Ünlüler takımına geçerek yarışmaya orda devam eden Anıl Survivor yarışmasında gösterdiği başarı ile bir süre daha ilerlemeyi başarmıştı. Survivor yarışmasının ardından genç yarışmacı oyuncu olmuş ve Atv’de yayınlanan Alemin Kralı dizisinde yer almıştı. Genç yetenek Anıl Tetik birkaç yıl önce çok kilolu olduğunu, 90 kilonun üzerinde olduğunu ve kısa sürede zayıfladığını belirtmişti. Şimdi ise yeni bir vücuda sahip olan ANIL Tetik kaslı vücudunun fotoğraflarını internette paylaştı.
survivor-anil-tetik-kasli-vucudu
ANIL Tetik Kaslı Vücudu
Alemin Kralı dizisinde oynayan genç yetenek Anıl Tetik dizinin bitmesiyle birlikte spora başladı. Kısa sürede kaslı bir vücuda sahip olan ANIL Tetik yeni fotoğraflarını instagram ve twitter adreslerinde paylaştı. ANIL Tetik ilerleyen dönemler yeni dizi projelerinde yer almak istediğini belirtti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ