Survivor Erhan Yavuz Kimdir? – Resimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor yarışmasının başlamasına günler kala 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılan yeni isimlerdem biride Erhan Yavuz oldu. Erhan Yavuz Survivor’ın bu yıl Panama’da çekilecek olan yeni yarışmasında yer alacak. Ünlüler takımında yer alan Erhan Yavuz Survivora renk katmaya hazırlanıyor. Jokey Erhan Yavuz yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler yarışmasına Acun Ilıcalı’nın teklifini kabul ederek katılıyor. Erhan Yavuz kimdir? Survivor Erhan Yavuz resimleri vb. konulara bu makalemizde değineceğiz.
Survivor Erhan Yavuz Kimdir?
Uzun süredir Jokeylik yapan Erhan Yavuz ülkemizin en çok bilinen ve en çok yarış kazanan jokeylerinden biridir. At yarışlarının bilinen ismi Jokey Erhan Yavuz 1980 yılında doğdu. İstanbul’da dünyaya gelen Jokey Erhan Yavuz Survivor yarışmasına katılarak adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında şampiyon olmak isteyen Erhan Yavuz bakalım ada şartlarına ayak uygurabilecek mi. Dünya Fair Play Şampiyonu jokey olan Erhan Yavuz jokeylik konusunda başarılı olmuş kişilerden biridir. Küçük yaşlardan bu yana atlara merak salan ve jokeylik eğitimi alan Erhan Yavuz uzun süredir yarışlarda yer alan jokeylerden birisidir.
Erhan Yavuz Survivor Ünlüler Takımında
Başarılı jokey Erhan Yavuz Survivor yarışmasına bu yıl katılan ve teklif alan ilk ünlü isimlerden biri oldu. Panama adasında sporcu kimliğini konuşturacak olan Erhan Yavuz Survivor oyunlarında oldukça iddialı bir yarışmacı. Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer alacak olan Erhan Yavuz takımın önemli isimlerinden biri olarak gönüllüler takımına kök söktüreceğe benziyor. Sportif vücudu ve sporcu kimliğiyle at biniciliği yapan ve at yarışlarında jokey olarak birçok yarışta başarı elde etmiş olan Erhan Yavuz Survivor yarışmasında da çok konuşulacağa benziyor. 17 mart 2013 tarihinde başlayacak olan Survivor yarışmasında Erhan Yavuzu seyretmek için Star Tv ekranlarının başına geçebilirsiniz.

2013 Survivor Erhan Yavuz Resimleri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ