Survivor Larissa Gacemer Kimdir – Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Acun Ilıcalı 15 Mart 2013 tarihinde başlayacak olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışması için 1 ismi daha belirledi. Larissa Rodrigues Gacemer Survivor 2013 yarışmasına katılacak yeni ünlü isim oldu. Mart ayında Star Tv Ekranların başlayacak olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışması için en çok merak edilen ünlü isimler olmuştu. Acun Ilıcalı Survivor yarışması için 9. yarışmacı olarak Larissa Rodrigues Gacemer seçti. Larissa Rodrigues Gacemer Acun Ilıca’lının teklifini kabul ederek yarışmaya katılma kararı aldı.

Larissa Gacemer Kimdir?

Survivor yarışmasına katılmayı kabul eden ve 2013 yılında Survivor’da göreceğimiz Larissa Rodrigues Gacemer, Brezilya’lı mankendir. 2010 yılından beri Türkiye’de mankenliğe devam eden Larissa Gacemer son olarak Krem dizisinde rol aldı. Oynadığı Krem dizisinde “Rüya” karakterini canlandıran Larissa Gacemer Krem kullanan Rüya’nın kısa süreliğine dönüştüğü güzel bayandı. Larissa Gacemer Türkiye mankenliğe devam eden ve mesleği mankenlik olan ancak oyunculuğuda başarıyla devam ettiren bir ünlü olarak Survivor yarışmasına renk katmaya hazırlanıyor.
Larissa Gacemer 1988 yılında doğdu. Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde dünyaya gelen Larissa Gacemer, 2010 yılında birçok reklam kampanyası için birçok ülke gezdi. Bu ülkeleri gezerken İzmir’deki reklam kampanyası sırasında tanıştığı Burak Gacemer’e aşık oldu. Burak Gacemer ile evlenen Larissa Rodrigues Gacemer birlikte oldukça mutlu gözüküyorlar. Bu birlikteliğin sonrası Larissa Gacemer’de Burak Gacemer’le Türkiye’de mankenliğe devam etme kararı aldı.

Survivor Larissa Gacemer Resimleri – Fotoları

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ