Survivor Seranay Aktaş Bu Hafta Elenen İsim Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor‘da adaların birleşmesiyle birlikte yarışma yeni bir boyut kazandı. Bu hafta Gönüllüler ve Ünlüler tek adaya geçerek yarışmaya devam etti. Bir sonraki haftalar için hızlı çekime geçiliyor. Yani artık 3-4 günde 1 haftalık program hazırlanmış olacak. Bu yüzden Survivor‘da artık gerçek zamanlı yayın Kıbrıs finaline kadar bitmiş oldu. Adada kalan 8 yarışmacıdan 4 tanesi 2 haftada elenirken izleyiciler bunu 4 hafta olarak izleyecek. Kıbrıs finalinde ise 4 yarışmacı yarışmaya hak kazanacak. Bu hafta adaya veda eden isim ise Seranay Aktaş oldu.
Survivor Dokunulmazlık Oyunu Bu Hafta Gönüllülerin Oldu
Gönüllüler dokunulmazlık oyununda iyi bir performans sergileyerek bu hafta kazandı. Adaların birleşmesiyle birlikte Gönüllüler takımı dahada hırslandı. Kemik kadro olarak gördükleri 4 isim Akın, Turabi, Yiğit ve Sahra bu hafta dokunulmazlık oyununu kazanarak Ünlüleri konseye göndermeyi başardı. Ünlüler takımı ise konseyde tek bir isimde odaklandı. Tüm takımın performansı kötü olduğu gerekçesiyle Tolga’yı yazması Tolga’nın ise Ahmet Dursun yazmasıyla 4 Tolga ve 1 Ahmet Dursun oyuyla birlikte bu hafta ilk elenmek üzere aday çıkan ismin Tolga Karel olmasına neden oldu. Bu hafta kuralların değişmesiyle birlikte kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan ismin elenmek üzere 2. adayı belirlenmesine karar verilmişti. Ünlüler takımında kişisel dokunulmazlık oyununu Merve kazandı. Merve adada Seranay Aktaş ile konuşarak elenmek üzere Seranay’ın adını söyleyeceğini belirtti. Bunu beklemeyen Seranay önce Merve’ye sitem etti, ardından “En yakın arkadaşım arkamdan vurdu” diyerek ağladı. Tolga Karel ise Seranay Aktaş ve Merve’nin konseyde kendi ismini yazmalarına şaşırdığını belirterek kötü bir piskolojide olduğunu savundu. Bunun üzerine kolu ağrıdığı için bir sonraki oyunda oynamak istemediğini dile getirdi.
survivorda-bu-hafta-seranay-aktas-elenen-isim-oldu

Seranay Aktaş Bu Hafta Survivorda Elenen Yarışmacı Oldu

Survivorda bu hafta kim elendi? sorusunun cevabı belli oldu. Konseyde ismi söylenen Tolga Karel’e rakip olarak Merve tarafından Seranay Aktaş belirtildi. Merve duygusallığa yer vermeyeceğini ve Seranay Aktaş‘ı söylemek istediğini belirtti. Seranay bu duruma hem şaşırdı hemde sitem dolu sözler söyledi. SMS oylaması sonucu Seranay Aktaş Tolga Karel’den daha az oy aldığı için bu hafta elenen yarışmacı oldu. Seranay Aktaş bu şekilde elenmekten dolayı çok üzgün olduğunu ve hayatında ilk kez böyle birşey yaşadığını belirtti. Elenirken oldukça üzgün olan Seranay Aktaş Tolga Karel ile sarılırken, Merve ile sadece tokalaştı. Bir programda açıklamalarda bulunan Duygu ise Merve’nin aşırı hırslı olduğunu ve bunun kendisine zarar verdiğini belirtti. Seranay Aktaş‘ın bu hafta Survivor yarışmasından elenmesiyle birlikte Ünlüler takımıda 4 kişiye düşerek rakibi Gönüllüler takımıyla sayıları eşitlendi. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması kıbrıs finaline ise az bir süre kaldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ