Survivor Ünlüler Gönüllüler Eda Özerkan Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasının iddialı yarışmacılarından Eda Özerkan Ünlüler takımında yer alan yarışmacılardan biri olmayı başardı. Eda Özerkan oyuncu ve modellik yapan yarışmacılardan biri olup, 29 yaşındaki oyuncu ve model Eda Özerkan yarışmada bayanlar arasında en iyi fiziğe sahip yarışmacılar arasında yer alıyor. Dans eğitimi aldığı için sportif Survivor oyunlarında da başarı elde etmek konusunda iddialı olan Eda Özerkan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması için ünlüler takımına güç katacak yarışmacılardan biri oldu.
Survivor Eda Özerkan Kimdir?
Eda Özerkan, 11 mart 1984 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Oyunculuk ve modellik performansının yanı sıra lise yıllarında resim ve dans eğitimi almış olan Eda Özerkan Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi’nde okudu. Lise yılların resim ve dans eğitimi alarak sanata ilk kez adım attı. 2002 yılında ise Beyaz Şov programında Ejder’in İnci Tanelerinden biri olarak kendini gösterme fırsatı yakaladı. 2007 senesinde Ekol Drama’da aldığı oyunculuk eğitimi ile kariyerinde önemli bir adım attı. Aşk-ı Memnu dizisinde rol alan Eda Özerkan dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un nişanlısı Elif karakterini canlandırmıştı. Eda Özerkan’ın boyu kaç? Eda Özerkan kaç kilo diye merak edenler için boyu 1,73 ve kilosu 53 kg olduğu bilgisinide verelim.

Eda Özerkan Fotoğrafları – Foto Galeri


Eda Özerkan Oynadığı Diziler
Firar Dizisi 2012 yılında Elif Komiser rolünde,
Adanalı Dizisi 2009 2010 yılında Nazlı rolünde,
Aşk-ı Memnu Dizisi 2008 ve 2009 yıllarında Elif karakteriyle,
Girdap Dizisi 2008 yılında Zeynep rolü,
Pars: Kiraz Operasyonu Dizisi 2006,
Cennet Mahallesi Dizisi 2004 yılında Cansel rolüyle ekranlarda yer almıştır.
Survivor 2014 Eda Özerkan
Eda Özerkan Survivor 2014 yarışmasının ünlü takımında yer alan önemli isimlerden biri oldu. TV8 kanalında yayınlanacak olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması için Eda Özerkan yarışmacılara kök söktürecek isimlerden biri olmaya aday gibi görünüyor.
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ