Survivorda Bu Hafta Ertunga Elendi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor 2014 yarışmasında yine bu hafta kaybeden taraf Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımında geçtiğimiz hafta diskalifiye olarak elenen Berna’nın ardından bu hafta yapılan konseyde Ertunga’nın ismi daha fazla çıktı ve elenmek üzere ilk yarışmacı Ertunga oldu. Ertunga’nın adının yazılması yarın yapılacak olan ve birinci olan yarışmacının söyleyeceği 2. ismi önemsiz kıldı. Çünkü Ertunga SMS oylamasında en düşük oyu aldı. Ertunga’nın karşısına hangi yarışmacı çıkarsa çıksın bu yüzden Ertunga bu hafta Survivor yarışmasından elenen isim oldu.
Ödül Oyununu Kim Kazandı?
Kahvaltı ödül oyununu ünlüler kazandı. Gönüllüler mücadelesini vermesine rağmen başarısız oldukları ödül oyununda artık Gönüllüler takımı tamamen yıkılmış durumdaydı. Ödül oyununda güzel manzaralı bir yerde birçok kahvaltı çeşitinin bulunduğu bir masada kahvaltı yapan ünlüler arasında galibiyetin getirdiği sevinç vardı. Ödül oyununu kaybeden Gönüllüler ise artık açlık ve yorgunluk iyice bitkin duruma düştü. Ödül oyununun ardından Merve, Tolga Karel’e tabağına fazla ekmek aldığı gerekçesiyle çıkıştı. Tolga Karel ise tabağına bakılmasının yanlış olduğunu söyleyerek gerekirse pirincinden alabileceği belirtti. Tüm takımın Tolga Karel üzerinde baskı kurması seyirci oylarına Tolga Karel adına olumlu yansıyabilir.
survivor-ertunga-bu-hafta-elendi
Dokunulmazlık Oyunu Ünlülerin
Dokunulmazlık oyununa hırslı ve istekli başlayan Gönüllüler durumu 3-1’e getirdiler. Fakat sonrasında Ünlüler toparlayarak 10-5 dokunulmazlık oyununu kazandı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Gönüllülerde bu hafta SMS oylaması yapılmadı. Çünkü geçtiğimiz hafta elenen olmadığı ve elenecek yarışmacı yerine Berna diskalifiye edildiği için geçtiğimiz haftanın SMS oylaması geçerli sayıldı. Kişisel dokunulmazlığı kazanan ise Turabi olduğu için dokunulmazlığı bu haftada devam etti.
Survivor 7. Hafta SMS Oylama Sonuçlarına Göre Sıralama
1- Yiğit
2- Turabi
3- Mert
4- Müge
5- Sahra
6- Ertunga
Survivor Ertunga Elendi
Birinci olan Yiğit bu hafta elenmek üzere 2. ismi söyleyecek. Turabi ise dokunulmaz. Fakat takım Ertunga’nın adını yazarak gitmek üzere ilk adayı Ertunga olarak belirledi. Turabi ise oylamada Sahra’nın adını yazarak Sahra’ya göndermede bulundu. Ertunga’nın karşısına Yiğitin belirteceği aday çıkacak ve en az SMS’i alan yarışmacı elenmiş olacaktı. Ancak SMS oylamasında Ertunga en az oyu aldığı için karşısına 5. olan Sahra’yı bile çıkarması Ertunga’yı kurtarmıyor. Ertunga kesin olarak bu hafta elenen yarışmacı oldu. Tabiki bunu yarışmacılar henüz bilmiyor. Bu akşam yapılacak olan konseyde açıklanacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ