Survivorda Kim Elendi? Sahra Elendi mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında sona bir adım kala bu hafta adaya kimin veda edeceği merak konusuydu. Dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler en az 2 kişinin finale gitmesini garantiledi. Gönüllülerde ise dokunulmazlık oyunu sonrasında kimin ada konseyinde ismi çıkacağı ve elenmek üzere ilk isim kim olacağı merak konusuydu. Survivor‘da bu hafta adaya veda eden Gönüllüler takımından bir yarışmacı oldu. Gönüllüler 2 kişi kalırken Ünlüler 3 kişi olarak yarışmaya daha avantajlı devam ediyor.
Survivor Ünlüler GÖnüllüler 2014 Finali Ne Zaman?
Survivor yaklaşık 100 günlük macera sona eriyor. 2014 yılı Survivor yarışması Acun Medya önderliğinde dolu dolu geçti. Acun Ilıcalı önümüzdeki hafta içinde Kıbrıs finalini yapılarak Survivor yarışmasını kimin kazanacağının belli olacağını söylerken, yarışmacılar son haftalarda dahada hırslandı.
survivor-sahra-elendi
Dokunulmazlık Sonrası Sahra mı Yiğit mi Elendi?
Dokunulmazlık oyununda sakat olmasına rağmen oynayan Ahmet Dursun takımına 2 puan kazandırdı. Dokunulmazlık oyununda başarısız olan Yiğit’in verdiği puanlarla 10-8 yenilen Gönüllüler bu hafta kritik bir oyunu kaybetti. Havuz üzerinde dengede durarak rakibini düşürmeyi başaran Merve ise hırsı ve takım arkadaşlarınında yardımıyla Gönüllüler takımı yenmeyi başardı. Gönüllüler takımında Turabi, Sahra ve Yiğit kalmıştı. Dokunulmazlık sonrasında yapılan konseyde 2 Yiğit ve 1 Sahra ismi çıktı. Yiğit elenmek üzere ilk isim oldu. Kişisel dokunulmazlık oyununun önemi kat kat arttı. Turabi dokunulmazlık oyununda Sahra’dan daha iyi bir performans sergileyerek dokunulmazlığın sahibi olurken, Sahra bu hafta SMS oylamasına göre elenmek üzere 2. yarışmacı oldu. Sahra ve Yiğit’in SMS oylarına bakıldığında ise bu hafta elenen yarışmacı Sahra oldu. Sahra finali bir adım kala Survivor yarışmasından elendi.

Sahra Elendi mi?

Survivor yarışmasında artık sona gelindi. Yarışmacılar artık kişisel olarak yarışacak. Bu hafta içinde 1 yarışmacı dokunulmaz olarak Kıbrıs finalini garantileyecek. 1 yarışmacı ise Survivor’a veda edecek. Kalan yarışmacılarda Kıbrıs’ta final için ter dökecek. Kıbrıs’ta yapılan elemeler sonucunda 2 yarışmacı kalarak 2 yarışmacıdan birinin Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasının şampiyonu olması sağlanacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ