Survivorda Kim Elendi? Turabi Diskalifiye Oldu mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Star Tv ekranlarında her hafta cumartesi, pazar ve pazartesi günleri yayınlanan Acun Ilıcalı sunucu ve yapımcılığında olan Survivor yarışmasında bu hafta elenen isim kim olacak? Turabi geçtiğimiz hafta tartıştığı Gökhan Keser ile birlikte oynadığı ödül oyununda Gökhan Keser’in tişörtünü parçaladığı için diskalifiye edildi. Dokunulmazlığı 11 mayıs 2014 akşamı Ünlüler kazandığı için Gönüllüler adasından elenecek yarışmacı konseyde belli olacak.
Ödül Oyununu Kim Kazandı?
10 Mayıs tarihinde oynanan ödül oyununu kazanan Ünlüler geçtiğimiz hafta İsmail Baki’nin elenmesinin ardından çok daha hırslı bir şekilde haftaya başladı. Ödül oyununu kazanarak dokunulmazlık oyunu için enerji toplayan ve mangal keyfini yaşayan Ünlüler’in karşısında daha aç ve ödül oyununu kaybettikleri daha hırslı bir Gönüllüler takımı vardı. Ödül oyununda Turabi Gökhan Keser ile birlikte yaptığı mücadelede Gökhan Keser’in tişörtünü yırttı. Bunun üzerine centilmenlik dışı hareket yaptığı gerekçesiyle diskalifiye edildi.
survivorda-bu-hafta-kim-elendi
Dokunulmazlık Kimin Oldu?
Dokunulmazlık oyununda kazanan Ünlüler oldu. Bu durumda bu hafta Gönüllüler takımından ayrılacak yarışmacı konseyde belirlenecek. Öncelikle  yarışmacılar birer isim yazacak ve sonraki gün SMS oylamasıyla birinci olan yarışmacının söylediği isimle birlikte en az oyu alan 2 yarışmacıdan biri gidecek. Gönüllüler takımından SMS oylaması sonucuna göre bir kişi bu hafta elendikten sonra Ünlüler ve Gönüllüler takımı 5’er kişi kalarak yarışmaya devam edecek. Konseyde yazılan isimler şöyle oldu; Duygu 3 oy, Sahra 2 oy ve Akın 1 oy alarak elenmek üzere söylenen yarışmacılar oldu. Duygu konseyde 3 oyla en fazla oyu alarak elenmek üzere bu hafta ilk aday olarak çıktı. Diğer aday ise bu akşam ki programda belli olacak.
survivor-turabi-gokhan-keser-kavgasi

Turabi Diskalifiye mi oldu?

Oyun başlamadan önce iki yarışmacınında uyarıldığını belirten Acun Ilıcalı, oyun esnasında yarışmacıların sırtlarında bulunan bez parçalarını alırken Turabi’nin centilmenlik dışı hareket yaptığını belirtti. Turabi Gökhan Keser’in sırtından bez parçasını alırken bilerek tişörtüne asıldı. Turabi tişörtü yırttıktan hemen sonra tişörtten aldığı parçayı kaldırarak dalga geçer bir dille “Hangisi bez anlayamadım” dedi. Geçtiğimiz hafta Gökhan Keser ile sorun yaşayan Turabi öfkesine yenik düştü ve sadece kör ebe oyununda diskalifiye oldu. Yarışmada ise bir kez daha uyarı alarak tamamen diskalifiye olma yolunda ilerlediğini gösterdi.

Survivorda Bu Hafta Kim Elendi?

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında bu hafta Duygu ya da diğer yarışmacılardan biri elenecek. Dokunulmazlık oyununda Ünlüler kazandığı için Gönüllüler takımından 1 yarışmacı elenecek. Fakat henüz SMS oylaması sonucuna göre birinci kim olduğu açıklanmadığı için ilk aday Duygu’nun dışında bu hafta kimin elendiği henüz belirlenmedi

Güncelleme: Survivor’da bu hafta adaya veda eden isim Duygu oldu.

Survivor’da bu hafta Gönüllülerde Turabi SMS oylamasında birinci oldu. Duygu’nun yanı sıra aday olarak Sahra’yı söyleyen Turabi elenmek üzere Sahra’yı belirtti. SMS oylaması sonucunda Duygu Sahra’dan daha az oy aldığı için bu hafta Duygu elendi. Duygu Survivor’a bu hafta veda eden yarışmacı oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ