The Woman Studio Aksaray Kuaför

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

The Woman Studio her müşterinin özel ihtiyaçları olduğunun farkında olan profesyonel bir ekibe sahip bulunuyor. Saç tasarımı, popüler ve zamansız saç modelleri, kişisel bakım hizmetleri ile farkını ortaya koyuyor. Aksaray’ın en çok tercih edilen güzellik merkezi olmayı başarıyor.

The Woman Studio saç tasarımı ve güzellik hizmetleriyle müşterilerinin takdirini kazanmaya devam ediyor. Ferit Yüksel’in yıllara dayanan tecrübesi ile yol haritasını belirleyen merkez, adından ülke çapında söz ettirmeyi başarıyor. Saç tasarımı noktasında farklı bir bakış açısı ortaya konuluyor. Saçın bir bütün olarak ele alındığı süreçte bakım, kesim ve boyama aşamaları adım adım takip ediliyor. Müşteriye uygun saç modelinin belirlenmesi sonucun göz kamaştırıcı olmasını sağlıyor. Düğün ve kına gecelerinde kullanılabilecek gelin başı modelleri içinde farklı seçenekler sunuluyor. Gelin başı yapımında gelinliğe uygun saç modelinin tercih edilmesi için müşteriye danışmanlık hizmeti veriliyor. Ayrıca, saç ve makyajın uyumuna da dikkat ediliyor. Makyaj artisti tarafından yapılan makyajın ne kadar farklı ve özel olduğunu aynadaki yansımanızdan görmeniz sağlanıyor. Makyaj ürünlerinde de müşterinin cilt yapısı ve tonu dikkate alınıyor. Yağlı, kuru ve karma ciltler için uygun fondöten kullanılıyor. Far renklerinden eyliner kullanımına kadar her unsur bütünün bir parçası olarak ele alınıyor. Bu sayede de mükemmel bir görünüm elde etmeniz sağlanıyor. Kapalı mekan ve dış mekan fotoğraf çekimlerine özel ürün kullanımı tercih ediliyor. En özel gününüzü strese girmeden ve mutlu bir şekilde tamamlamanız için her şey düşünülüyor.

The Woman Studio sadece saç ve makyaj uygulamaları ile öne çıkmıyor. Ayrıca, bakım sürecinde de büyük bir rahatlık yaşamanız sağlanıyor. Cilt bakımı ve saç bakımının düzenli olarak yapılması kadınların daha cezbedici bir görünüm elde etmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca, kaş alımı içinde yüzünüzün modeline uygun bir modelin önceden belirlenmesi gerekmektedir. Kaş işlemleri içinde phibrows uzmanı tüm sorunlarınıza çözüm üretmek için hazır beklemektedir. The Woman Studio da işinin ehli ve deneyim sahibi bir ekip her an yardımcı olmak için çalışmaktadır. Randevu sistemi ile zaman kaybetmenizin önüne geçilir.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/thewomanaksaray/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/thewomanaksaray/

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ