TS EN 13374 Kenar Koruma

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

İnşaat projelerinde öncelik, can ve mal güvenliğinin sağlanmasıdır. Projeler henüz yapım aşamasında olduğundan, ortam çeşitli iş kazalarının yaşanmasına elverişlidir. Bu nedenle İş Güvenliği ve Sağlığı Yönetmeliği’ne uygun şekilde önlem alınması gerekmektedir. Kenar koruma sistemleri, inşaat sahalarında alınabilecek en etkili güvenlik önlemidir. Sistem, projelerde çalışanların ve eşyaların yüksekten düşmesini önlemek amaçlı tasarlanmıştır. TS EN 13374 standartlarına uygun şekilde tasarlanan kenar koruma sistemleri, yapı ve inşaat sektöründe yüksekten düşmelere karşı alınabilecek en etkili ve basit güvenlik sistemidir. Kurulumu çok basittir, hızlı şekilde montajı yapılır, proje bitiminde aynı kolaylıkla başka projede kullanılmak üzere sökülebilir. Yüksek etkili güvenli çalışma alanı sağladığından, iş verimliliğini de doğrudan arttırır.

İş Güvenliği ve Sağlığı Kapsamında Yeni Nesil Güvenlik Tedbirleri

Günümüzde özellikle büyük şehirler olmak üzere inşaat projelerinde büyük bir artış gözlemleniyor. Bununla birlikte gerekli güvenlik önlemlerinin alınmadığı projelerde üzücü sonuçlarına sebebiyet veren kazalar yaşanmakta. İnşaat projelerindeki artışla paralel olarak yaşanan kazaların önüne geçmek amaçlı, İş Sağlığı ve Güvenliği yönetmeliğine verilen önem de arttı. Sektör yeniliklerinin ve yasal yönetmeliklerin yakından takipçisi olan firmamız, TS EN 13374 kalite standardına sahip kenar koruma sistemleri ile çalışma alanlarında ihtiyaç duyulan güvenlik önlemi düşük maliyetle yüksek etki sağlayacak şekilde alınabilir. Toz boya ile korunan sistemin bakım ve temizlik ihtiyacı yoktur. Uygulanacak projede kolaylıkla kurulur sonrasında sökülüp başka projelerde de kullanılabilir. Uzun ömürlü bir sistem olarak kullanım alanlarında üst düzeyde can ve mal güvenliği sağlar.

Ekonomik Fiyatlarla Üst Düzey Güvenlik Çözümü

İnşaat projeleri artık can güvenliği açısından endişe duyulacak alanlar değil. Yapı sektöründeki gelişmelere uygun şekilde artış gösteren yeni nesil projelere modern güvelik çözümleriyle değer katmak mümkün olmaktadır. Ürün tasarlama ve AR-GE çalışmalarını yasal yönetmelikler çerçevesinde gerçekleştiren firmamızdan, farklı projelerin ortak ihtiyacı olan güvenlik faktörü için üstün donanımda TS EN 13374 belgeli kenar koruma sistemleri temin edilebilir. Gerek ürün donanımını gerekse teknik servis desteğini sektör yeniliklerine göre geliştiriyor, müşterilerin talebine göre kenar koruma kiralama, satış, kurulum ve nakliye hizmetlerini, alanında uzman çalışma ekibimizle gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç halinde dayanıklı ve fonksiyonel kenar koruma için firmamızı arayıp hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ