Türkiye – Hollanda Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2014 Dünya kupası Avrupa ön eleme gruplarda azalan iddiasını son 2 maça taşıyan ve Macaristan’ın puan kaybetmesini bekleyecek olan Türkiye A milli takımı Estonya maçından galibiyetle ayrılması durumunda Hollanda ile karşılaşacak. Türkiye A milli takımı 2014 Dünya kupasına gitmek 2. olarak ön eleme oynamak için Estonya ve Hollanda karşılaşmalarından 3’er puan almak ve Macaristan’ında önce Hollanda’dan puan kaybetsini sonrasında olmazsa, Andorra ile beraber kalmasını bekleyecek.
Türkiye – Hollanda Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda
Türkiye Hollanda karşılaşması 15 ekim 2013 tarihinde gerçekleşecek. Öncesinde oynanacak olan Estonya deplasman karşılaşması oldukça önemli olacak. Hollanda ise grubunun liderliğini garantileyen güçlü ekiplerden biri olarak Türkiye’yi zorlayacak gibi görünsede birinciliği garantilediği ve 2014 Dünya kupalarına direk gidecek olduğu için maça çok fazla önem vermeyecek gibi görünüyor.
turkiye-hollanda-maci-hangi-kanalda-ne-zaman
Türkiye – Hollanda karşılaşması 21:45’te Star Tv’den canlı olarak yayınlanacak. Şükrü Saraçoğlunda gerçekleşecek maçın bilet fiyatları ise 25 TL den başlıyor. 3. katagori bilet fiyatlarını 25 TL olarak açıklayan TFF’nin resmi internet sitesinden biletlerinizi alarak Şükrü Saraçoğlunda Hollanda karşısında Türkiye’yi destekleyebilirsiniz.
Türkiye – Hollanda karşılaşmasının önemi büyük. Bunlar arasında Fatih Terim’in Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Türkiye A milli takımını başarıya ulaştırarak bir takım kişileri susturmak istemesi, Türkiye’nin prestiji ve 2014 Dünya kupası ön eleme karşılaşması için şans elde etmek gibi sebeplerle Türkiye A milli takımımız Hollanda karşısında galibiyet elde etmek istiyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ