Valide Sultan | Nebahat Çehre diziden ayrılıyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Show Tv ekranlarından Star Tv ekranlarına geçen ve büyük bir izlenme oranına sahip olan Muhteşem Yüzyıl dizisinden son zamanlarda ayrılan ayrılana.. Dizinin kadrosunun geniş olmasından mı bilinmez geçtiğimiz günlerde Muhteşem Yüzyıl dizsinde Gül Ağa rolünü oynayani Engin Günaydın diziden ayrıldığını açıklamıştı. Bu hafta ise Muhteşem Yüzyıl’ın Valide Sultan’ı Nebahat Çehre diziden ayrılacağını açıkladı.
Muhteşem Yüzyıl ile yaptığı anlaşmanın 8 bölüm olduğunu belirten Engin Günaydın (Gül Ağa) 8 bölüm sonra anlaşmanın biteceğini ve Muhteşem yüzyıl kadrosundan ayrılacağını belirtmişti. Bu kez dizinin önemli isimlerinden biri olan ve Muhteşem Yüzyıl izleyicileri tarafından büyük beğeni toplayan Valide Sultan yani gerçek adıyla Nebahat Çehre sezon finalinde diziden ayrılacağını belirtti.

Valide Sultan yani Nebahat Çehre diziden kovuldu mu?

Hayır. Muhteşem Yüzyıl’ın tarihsel bilgilere göre çekildiğini düşünürsek Valide Sultan’ın çoktan ölmesi gerekiyordu. Ancak Valide Sultan dizinin 2012 sezon finalinde ölecek. Nebahat Çehre diziden ayrılacağını ve sezon finalinde öleceğini kendi belirterek Muhteşem Yüzyıl izleyicilerine şimdiden ipucu vermiş oldu. Yıllardır durmaksızın çalıştığını belirten Nebahat Çehre gelen teklifleri geri çevireceğini ve 3-4 ay tatil yapmadan çalışmayacağını belirtti.

Malkoçoğlu İdam Edilecek mi?

Malkoçoğlu karakterini canlandıran Burak Özçivit’in bu akşam yayınlanacak bölümünde Malkoçoğlu’nun idam edilmesiyle diziden ayrılmak zorunda kalabileceği konuşuluyor. Henüz kesin olmayan idam kararının kesinliği ve Malkoçoğlu yani Burak Özçivit’in idam edilip edilmeyeceği bu akşam yayınlanacak bölümde belli olacak. Malkoçoğlu’nun diziye henüz yeni girdiği ve Burak Özçivit’in bu karakteri iyi canlandırdığını kısacası Muhteşem Yüzyıl dizisi için önemli olduğunu düşünerek idamın gerçekleşmeyeceğini düşünüyoruz. Ancak yine Malkoçoğlu için verilmiş bir idam cezası mevcut. Malkoçoğlu bu idam cezasından kurtulamaz ve ölürse Muhteşem Yüzyıl dizisine veda eden bir isim daha Malkoçoğlu’nu canlandıran Burak Özçivit olur.
Bu arada Çehre ile birlikte Malkoçoğlu karakterini canlandıran Burak Özçivit de diziye veda etmeye hazırlanıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ