Ebru Gündeşin Bebeği Öldü

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ebru Gündeş Bebeğini kaybetti. 2010 yılında Reza Zarrab ile evlenen Ebru Gündeş, 1 yıl sonra Alara isimli güzel bir kız dünyaya getirmiş ve mutluluğuna mutluluk katmıştı. Alara kızına kardeş geldiğini belirten Ebru Gündeş güzel haberlerin çabuk duyulduğunu ve Allah’ın izin verirse Alara’ma kardeş bekliyoruz diyerek bu mutlu haberi sevenleriyle paylaşmıştı.
Ebru Gündeşin Bebeği Öldü mü
Ebru Gündeş’le ilgili geçtiğimiz gün bebeğin öldüğüne dair haberler yapılmış, ancak bu haberler doğruluk kazanmamıştı. Azeri iş adamı Reza Zarrab ile dünya evine giren Ebru Gündeş malesef 2. bebeğini kaybetti. Ebru Gündeş’in bebeği öldü. Kalbi durduğu için ölen 9 haftalık bebeğine üzülen Ebru Gündeş büyük üzüntü içerisinde. 9 haftalık bebeğinin kalbinin durmasına üzülen Ebru Gündeş acı haberi aldıktan sonra yakınları O Ses Türkiye jüriliğini yapmayabileceğini düşünüyor.
ebru-gundes-bebegini-kaybetti-firsthaber
Ebru Gündeş’in Bebeği Neden Öldü
Ebru Gündeş uzun süre önce beyin kanaması geçirmiş ve bu nedenle bebeklerinin her zaman için düşük riski bulunuyordu. Bu yüzden Alara bebek için yoğun doktor kontrolünde kalmış ev bebeğini kaybetmemek için elinden geleni yapmıştı. Alara bebeği dünyaya getirmenin verdiği mutlulukla beraber, yeni bebeği için sevinen Ebru Gündeş malesef acı haberi aldı. Hastaneye kontrole giden Ebru Gündeş karnındaki bebeğinin öldüğünü öğrenince şok yaşadı. Bebek acil olarak operasyon sonucu Ebru Gündeş’in karnından alındı. Göz yaşlarına boğulan Ebru Gündeş 9 haftalık bebeğini kalbi durduğu için kaybetti. Ebru Gündeş’in bebeği öldü.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ