Survivorda Bu Hafta Kim Elendi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında 1. haftanın sonuna gelindi. Ünlüler Gönüllüler arasında yapılan dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Böylelikle Gönüllüler takımından bu hafta adaya iki isimden birinin oylamayla adaya veda edeceği kesinleşti. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasına bu hafta kim veda edecek? Elenen isim kim sorusu merak ediliyor. Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Survivor 2014 için eleme sonuçları SMS oylamasıyla birlikte belli olacak.
Güncelleme : Turabi haftanın birincisi olarak Ekrem’in karşısına Yiğit’i çıkardı. Yiğit sms oylamasından Ekrem’den daha fazla oy aldığı için bu hafta adaya elerenek veda eden isim Ekrem oldu.
Survivor Ekrem mi  Yiğit mi? Kim Elenecek?
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında Gönüllüler takımında yapılan oylama sonucunda Ekram ve Sahra birbirine yakın oylar aldı. Sahra 2 oy alırken, Ekrem 4 oy alarak elenmek üzere ismi söylenen ilk yarışmacı adayı oldu. SMS oylamasıyla en çok oyu alan yarışmacının belirleyeceği yarışmacı ve Ekrem arasında en az sms oyuna sahip kişi elenecek. Öncelikle kişisel dokunulmazlık oyunu yapılacak ve diğer yarışmacılardan en çok oyu alan yarışmacı dokunulmaz olan yarışmacıyı seçemeyecek. Survivor’da bu hafta kimin eleneceği yarın belli olacak.

Survivor Gönüllüler Oylama Sonuçları

  1. Turabi,
  2. Müge,
  3. Yiğit,
  4. Berna,
  5. Mert,
  6. Ertunga,
  7. Samanta,
  8. Ekrem,
  9. Sahra

survivor-2014-gonullulerden-kim-elendi

Survivor Ünlüler Gönüllüler 10 Mart 2014

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta öncelikle ödül oyunu oynandı. Geçtiğimiz bölümlerden paatates kazanamayan ünlüler bu kez patates kazanarak yiyecek stoğunu arttırdı. Birde ekstra hediye olan 2 kişiye yumurta yeme hakkı verildi. Fakat, ünlüler arasında meydana gelen tartışma yumurtaları kimsenin yiyememesine neden oldu ve ödül oyununda kazanılan kişi başına 3 patates alındı.
survivor-ekrem-elendi-mi
Bir sonraki oyun ise pizza ödülüydü. Yarışmacılardan oyunu kazanmaları durumunda 2 dilim pizza yeme hakkı elde edecekti. Yokuştan atılan topu gole çevirmeye çalışan Ünlüler ve Gönüllüler karşılıklı olarak penaltı çekişti. Kalecinin gözü ise kapalıydı. Gönüllüler bu oyunu kazanarak pizzayı yedi. Akın ve Tolga Karel arasında yaşanan tartışmanın ardından takımlar dokunulmazlık oyununa konsantre oldu.
Dokunulmazlık oyununda uzun ve zorlu bir parkur yer aldı. 9-9 olan karşılaşmada Ünlüler son oyunu 3 erkek yarışmacının başarısı sayesinde 10-9 ‘a kazandı. Son oyunda ünlülerde Gökhan Keser, Akın ve Ahmet Dursun yarıştı. Dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımında Merve alabileceği 2 oyunu ufak hatalar nedeniyle son anda kaybedinde büyük üzüntü yaşadı ve ağladı.

Survivor Turabi’nin bu hafta birinci olmasıyla birlikte Ekrem’in karşısına çıkardığı Yiğit Ekrem’den daha fazla SMS oyu aldığı için Ekrem bu hafta Survivor’a veda etti. Survivor’a ilk veda isim Ekrem oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında 10 mart 2014 Ekrem elendi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ