Murat Boz Evli mi? Eliz Sakuçoğlu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Genç kızların sevgilisi Murat Boz evli mi? Geçtiğimiz yıl Eliz Sakuçoğlu ile evlendiği ortaya çıkan Murat Boz 2008 yılında evlendi. Eliz Sakuçoğlu ile evli olan Murat Boz’un askerlikten kurtulmak için evlendiği ve 2012 yılı ağustos ayında boşandığı ortaya çıkmıştı. Eliz Sakuçoğlu ile birlikte olan Murat Boz dün akşam 3 adam programında eşiyle birlikte skeçte yer aldı.
Murat Boz Evli mi?
Murat Boz, O Ses Türkiye yarışmasında jüri olarak yer almaya devam ediyor. 3 Adam programında ise Oğuzhan, Eser ve İbrahim üçlüsüyle birlikte skeçte oynayan Murat Boz Skecin 2. bölümünde eşi Eliz Sakuçoğlu’nunda oynamasını sağladı. Eliz Sakuçoğlu şarkıcı olarak skeçte yer aldı ve yarışmacı olarak Hadisenin Deli Oğlan şarkısını seslendirdi. Sonrasında ise jüri üyelerini taklit eden İbrahim, Eser ve Oğuzhan, Murat Boz’la birlikte birbirinden komik espri ve taklitler yaptılar. Murat Boz ise eşi Eliz Sakuçoğlu’nun yanına giderek önce sarıldı, sonra kucağına alarak Eliz Sakuçoğlu’nu çevirdi.
murat-boz-evli-mi-eliz-sakucoglu
3 Adam Programı Konuğu Murat Boz
Gecenin devamında telefon bağlantısı ve sohbete devam eden 3’lü konukları Murat Boz’a Eliz Sakuçoğlu’nu nereden tanıdığı sordu. Murat Boz ise “O Benim Herşeyim” diyerek duygusal bir söylemde bulundu. Eser ise “İbrahim’de benim herşeyim” diyerek duygusal havayı bir anda bozdu ve esprileriyle izleyicileri güldürmeye devam etti. 3 adam talk show programında en çok Murat Boz’un eşi Eliz Sakuçoğlu’nun skeçte oynaması konuşuldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ