Orhan Alkaya Al Yazmalım Dizisinden Kovuldu mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Orhan Alkaya neden diziden ayrıldı? Alyazmalım dizi özeti izle, Al yazmalım Salih Usta neden diziden ayrıldı. Orhan Alkaya diziden kovuldu, diziden çıkarıldı. Selvi Boylum Al Yazmalım dizi özeti fragman izle.
Bir önceki dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki olan ve bu dizide Cemile ile evlenmek isteyen balıkçı karakterini canlandıran Orhan Alkaya Al Yazmalım dizisinde de oldukça başarılı olarak oynuyordu. Ancak, Orhan Alkaya’nın diziden ayrıldığı belirtildi. Orhan Alkaya’nın kendi isteği ile değilde dizi yönetimi tarfafından diziden çıkarıldığı iddia ediliyor.
Al Yazmalım Dizisi
Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde ün kazanan başarılı tiyatrocu Orhan Alkaya’nın diziden çıkarılma sebepleri ise ilginç. Tiyatrocu Orhan Alkaya’nın dizi setinde husursuzluk çıkardığı, sürekli sorunlara sebep olduğu ve bu yüzden diziden çıkarıldığı iddia edildi.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde bir süre sonra yüksek ücret istediği için sezon finalinde Ali Kaptan tarafından öldürülen Orhan Alkaya, Ay Yapım’a ait “Selvi Boylum Al Yazmalım” dizisinde ise Salih Usta’yı canlandırıyordu.
10. Bölümü yayınlanan “Selvi Boylum Al Yazmalım” dizisinde yapımcı Keram Çatay tarafından dizi setinde alınan şikayetler nedeniyle ünlü tiyatrocu ve dizi oyuncusu Orhan Alkaya ile ani alınan kararla yollar ayrıldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ