Benzemez Kimse Sana Yarışmasını Terk Eden Yarışmacı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

benzemez-kimse-sana-erkan-koseGeçtiğimiz gece Show Tv ekranlarında yayınlanan Benzemez Kimse Sana isimli program 2. sezonunda ilk bölümüyle ekranlara geldi. Farklı yarışmacılarıyla bu yıl ses getirmek isteyen Benzemez Kimse Sana programı jürisinde de ufak çaplı bir değişim oldu. Geceye damgasını vuran ise yarışmacı Erkan Köse’nin yarışmayı terk etmesi oldu. Benzemez Kimse Sana yarışmasını Erkan Köse’nin neden terk ettiği henüz bilinmezken, bu konuda ortaya atılan iddialar herşeyi açıklar gibiydi.
İbrahim Tatlıses Taklidi Yapan Erkan Köse Yarışmayı Terk Etti
Benzemez Kimse Sana yarışma formatı gereği tüm yarışmacılar her hafta 1 ünlünün taklitini yapıyor. Gerek görünüş olarak gerekse ses anlamında ünlüleri benzetmeye çalışan yarışmacılardan ünlü isimlerden oluşuyor. Her hafta oylar sonucu 1 kişi birinci seçiliyor ve o kişinin adına yarıştığı kuruma bağış yapılıyor. Benzemez Kimse Sana yarışmasında İbrahim Tatlıses taklidi yapacak olan Erkan Köse’de yarışmaya hazırlanmış ve şarkıyı söylemişti. İbrahim Tatlıses şarkısını söyledikten ve talidini yaptıktan sonra Benzemez Kimse Sana jürisinden gelen yorumların ağırlık olarak olumsuz olması Erkan Köse’yi üzdü. Erkan Köse olumsuz gelen yorumların ardından yarışmayı bıraktığını açıkladı. Benzemez Kimse Sana “Şovumu tamamlayamadım. Tabi ki eksiktir, fazladır onun yorumunu değerli izleyenler yapacak. Ama ben bu şekilde bir şeyi kabul etmem. Ondan dolayı da bunu protesto ediyorum ve tepki gösteriyorum. Aranızdan saygı ile ayrılıyorum.” dedi buna karşılık olarak Seyfi Dursunoğlu ve “Gitmeniz bizi yıkmaz, ayrılmanız sanatınıza ayıp olur. Bundan sonraki bölümde birinci olabilirsin” şeklinde konuştu. Sonrasında izleyeciler Erkan Köse’yi oylamada göremedi. Erkan Köse’nin yarışmadan ayrılmasını açıklamasından sonra kafalar karıştı. Montajlanmış olan Benzemez Kimse Sana görüntülerinde Erkan Köse’nin açıklamasında “şovumu tamamlayamadım” diyerek birden ayrılması ve öncesindeki kısımların montaj yapılarak kesilmesi seyircininde kafasını karıştırdı. Erkan Köse’nin ayrılması olarak jürinin olumsuz yorumları olarak gösterildi.
Erkan Köse’nin Yarışmadan Ayrıldığı An

Benzemez Kimse Sana Jüri Üyeleri
Bu yıl ki Benzemez Kimse Sana yarışmasında ufak bir değişiklik yapıldı. Geçtiğimiz yıl Benzemez Kimse Sana yarışması jürileri Seyfi Dursunoğlu, Erol Evgin ve Hande Ataizi şeklinde idi. Ancak, bu yıl Benzemez Kimse Sana yarışma jürileri değiştirilerek Hande Ataizi yerine jüriye Demet Akbağ dahil oldu. Benzemez Kimse Sana yarışması jüri üyelerinin isimleri ise Seyfi Dursunoğlu, Demet Akbağ ve Erol Evgin şeklinde ve yarışma cuma günleri Show Tv ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ