Ahu Tuğba Hastaneye Kaldırıldı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ahu Tuğba Bodrum’da bulunan evinde apar topar hastaneye kaldırıldı. 80’li yıllar ve sonrasında oynadığı Türk filmlerinde güzelliği ve oyunculuk başarısıyla adından sıkça söz ettiren Ahu Tuğba evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ayrıntıları ise sonradan anlaşıldı. Ahu Tuğba’nın ağzından ve burnundan kan geldiği ve sonrasında hemen acile götürüldüğü ve rahatsızlığının daha önceden başladığı, ancak geçer düşüncesiyle kimseyle paylaşmadığı öğrenildi.
Ahu Tuğba Hastanede
Ahu Tuğba’nın hastaneye kaldırıldıktan sonra ölmekten korktuğunu söylediğide belirtildi. İzmir’e sevk edilen ünlü oyuncu Ahu Tuğba kanamanın zor durdurulduğunu ve test sonuçlarının çıkmasını beklediği, ancak akciğerle ilgili bir problem olma olasığının yüksek olduğunu belirtti. “Akciğer kanseri olup ölmekten korktuğunu” söyleyen Ahu Tuğba yaşadığı stres ve üzüntünün buna neden olduğunu ve sonucunda sağlığını kaybetme noktasına geldiğini belirtti.
ahu-tugba-hastaneye-kaldirildi
Ahu Tuğba Hastaneye Kaldırıldı
Anjelice’ninde durumdan etkilendiği ve Ahu Tuğba’nın yanında kaldığı zaman zaman ağladığıda gelen haberler arasında. Sağlıklı bir beslenme şeklinin olmadığını belirten Ahu Tuğba, günde 1 paket sigara tükettiğini ve stresli hayatının devam ettiğini bunun sonucunda yaşadığı sağlık problemininde ortaya çıkmasının normal olduğunu söyledi. Doktorların ciğerinin iflas ettiğini belirten Ahu Tuğba ölmekten korktuğunu belirtti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ