Alişan ile Sevcan Yayınlanmayacak mı – Neden Yok

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Alişan ile Sevcan yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana gündüz kuşağının sevilen programları arasında yer aldı. Uzun süredir Star Tv ekranlarında yayınlanan Alişan ile Sevcan programı artık yayınlanmayacak. 25 Ocak 2013 tarihinde son kez yayınlanacak olan gündüz kuşağı programı bu tarihten sonra Star Tv’de yer almayacak. Alişan programı birlikte yürüttüğü Sevcan ile birlikte cuma günü son kez ekranlarda yer alacak.
28 ocak 2013 pazartesi gününden itibaren Alişan ile Sevcan programı neden yok? sorularının cevabınıda verelim. Alişan ile Sevcan program anlaşması 25.01.2013 tarihinde son buluyor. Star Tv ise reyting oranları az olduğu için midir bilinmez. Alişan ile Sevcan programıyla sözleşme imzalamayıp, yani sözleşmeyi uzatmayıp farklı 2 programla gündüz kuşağında ekrana getirecek. “Sevgili Dünürüm” ile Deniz Uğur’un sunduğu “Film Gibi” programları Star Tv ekranlarında gündüz kuşağında yer alacak projeler.
İzlenme oranlarının düşük olması nedeniyle Alişan ile Sevcan programının sözleşme bitim tarihiyle yayından kaldırılacak olmasının ardından farklı 2 programla seyircilerin karşısına gelecek olan Star Tv’de son yıllarda büyük değişimler var. Özellikle Acun Medya ile anlaşarak Acun Ilıcalı’nın tüm programlarını kendi kanalına alan Star Tv mart ayında survivor’ın başlamasıyla birlikte reytinglerin tavan yapması bekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda Show Tv’de yayınlanan Survivor gerek izlenme oranı gerekse popülarite olarak reklam ve sms gelirleri olarak oldukça kazandırmıştı. Bu yılda Star Tv’de yer alacak Survivor programıyla seyircileri etkilemeyi ve ekran başına toplamayı amaçlayan Acun Ilıcalı Star Tv aynı yararı sağlamayı amaçlıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ