Erdoğan: “Özgür Özel’le Ele Alacağımız Çok Konu Var”

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası gazetecilere “CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz” açıklamasında bulundu.

Yerel seçim temposu nedeniyle 1,5 ay sonra gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konutuna kadar gazetecilerle yürüyüş yaptı. Erdoğan, bu sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: SAYIN ÖZEL’E KAPIMIZ AÇIK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin bugünkü grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ileride randevu talebinin olacağını söylemişti. Gazeteciler tarafından Erdoğan’a “CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?” diye soruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz” şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Özel’e kapımız açık, ele alacağımız çok konu var

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A YÖNELTİLEN DİĞER SORULAR

Diplomasi trafiğiniz bayram sonrası bir hayli hareketli, gündeminizde neler var?

“Mesela Tanzanya Cumhurbaşkanı Türkiye’ye gelecek. Tanzanya, Afrika’nın önemli bir ülkesi. Bu nedenle onun Türkiye’ye gelişi çok çok önemli. Onlarla atacağımız adımlar diplomatik konuların yanında yatırımlar açısından da önemli fırsatları barındırıyor.”

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ